Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC

De Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC koptelefoon is een prachtige en strakke hoofdtelefoon die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het design van de koptelefoon is een van de eerste dingen die opvalt, en het is zeker een van de sterkste punten van dit product. Het product ziet er niet alleen goed uit, maar het voelt ook stevig aan. Inmiddels heb ik deze over-ear koptelefoon al een tijdje in bezit en heb voor jou de voor- en nadelen op een rijtje gezet. In dit artikel lees je er alles over. 

Voordelen van de Fresh n Rebel Clam 2 ANC

* Een groot pluspunt van de Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC koptelefoon is de prijs. In vergelijking met andere hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking is deze koptelefoon zeer betaalbaar. Het is zeldzaam om een koptelefoon te vinden die zo goed presteert voor deze prijs.

* Het geluid van de Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC koptelefoon is ook zeer goed. De actieve ruisonderdrukking werkt effectief, vooral wanneer ik in de sportschool ben en er veel omgevingsgeluid is. De bassen zijn stevig en de hoge tonen zijn helder en zuiver.

* De batterijduur van de Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC koptelefoon is ook indrukwekkend. Ik kan hem de hele dag gebruiken zonder me zorgen te maken dat hij uitvalt. Dit is vooral handig tijdens lange reizen of op dagen waarop ik veel onderweg ben.

* Het design van deze koptelefoon is strak en hij is er in vele kleuren, zodat iedereen de gewenste kleur kan kiezen. De uitstraling van deze koptelefoon is uitstekend, je wilt hiermee gezien worden!

Nadeel van de Fresh n Rebel Clam 2 ANC

* Het enige nadeel van deze koptelefoon is dat hij soms wat zwaar kan aanvoelen op het hoofd. Maar over het algemeen is het comfortabel om te dragen, en het zwaardere gewicht is te wijten aan de solide bouwkwaliteit van de koptelefoon.

Kwaliteit van de actieve ruisonderdrukking

Ik gebruik deze koptelefoon nu al een aantal maanden en ik ben er erg tevreden mee. De actieve ruisonderdrukking (ANC) werkt perfect. Vooral wanneer ik in de sportschool aan het trainen ben en er veel omgevingsgeluid is, zet ik de ANC-functie aan. Ik merk direct een duidelijk verschil. Het sporten wordt zoveel aangenamer en ik kan me beter concentreren zonder afleiding van de omgevingsgeluiden. De koptelefoon helpt me echt om in mijn eigen wereld te zijn en optimaal te genieten van mijn workouts. Ook in het vliegtuig en in de trein werkt deze functie perfect. Je hoort de motoren niet als je ANC aanzet. 

Fresh n Rebel Clam 2 ANC in alle kleuren

Fresh n Rebel Clam 2 ANC mee op reis

Ik heb dit product gekocht omdat ik veel podcast en muziek luister als ik op reis ben. In de trein en het vliegtuig is de ANC een grote meerwaarde. Nadeel van deze koptelefoon is dat hij aardig groot is, dus als je licht bepakt op reis wilt is dit misschien niet de juiste keuze. Ik heb daarom ook de Fresh 'n Rebel Twins Rise aangeschaft. Binnenkort komt hier een review over online. Ik kan alvast verklappen: dikke aanrader!

Fresh n Rebel Clam 2 ANC beoordeling

Al met al is de Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC koptelefoon een uitstekend product voor een zeer goede prijs (79 euro). Het heeft een prachtig design, goede geluidskwaliteit en actieve ruisonderdrukking die goed werkt. De batterijduur is ook indrukwekkend. Het nadeel  van de koptelefoon is het gewicht en de grootte van de koptelefoon, maar dit is te wijten aan de solide bouwkwaliteit. Ik zou deze koptelefoon zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een goede koptelefoon met actieve ruisonderdrukking (ANC). Ik geef dit product een van 9/10.