Zwitserland

Door het tv-programma "Denkend aan Zwitserland" is dit land voor Nederlanders in één keer veel interessanter geworden. Het is een echte hype geworden. Ik bezocht Zwitserland voordat dit programma op televisie verscheen.  Tijdens mijn reis door Zwitserland verbleef ik op twee verschillende plekken: in het dorpje Erlach en in de hoofdstad Bern. Beide locaties waren super mooi en authentiek. Wel is het belangrijk om een goed gevulde portemonnee mee te nemen als je Zwitserland bezoekt. Maar ik garandeer je, dit land is echt de moeite waard.


Bestemmingen

Hier ontdek je meer informatie over de bestemmingen die ik heb verkend in het prachtige Zwitserland.


Zwitserland
Zwitserland

Blogs

Ik heb blogs geschreven over de activiteiten die ik heb ondernomen in Zwitserland. Je kunt ze hier vinden.


Met de trein naar Zwitserland

Zwitserland staat bekend om zijn uitstekende treinsysteem. Tijdens de treinreizen kun je genieten van adembenemende uitzichten op de bergen en de vele meren die het land rijk is.

Vanuit Nederland is het gemakkelijk om met de trein naar Zwitserland te reizen. Je kunt treintickets naar steden zoals Bern, Basel en Zürich vinden voor minder dan 50 euro voor een enkele reis.

Je kunt er ook voor kiezen om een vooraf georganiseerde treinreis door Zwitserland te boeken. De kosten liggen dan hoger, maar het voordeel is dat alles geregeld is. Naast de treinreis zijn ook de overnachtingen inbegrepen.