Indonesië

Indonesië, het land van nasi en bami Goreng, vriendelijke mensen en diverse culturen. Het bestaat uit talloze eilanden, elk met een unieke cultuur, natuur en bevolking. Mijn reis bracht me naar de eilanden Java, Bali Sumatra, de Gili's en Nusa Lembongan.


Eilanden IndonesiëVisum Indonesië

 Als je minder dan 30 dagen in Indonesië verblijft is het handig om een Visum on Arrival te nemen. Dit visum is 30 dagen geldig. Voor ongeveer 30 euro kun je deze bij aankomst aanschaffen. Je kunt met het visum met pinpas/creditcard afrekenen. Vaccineren Indonesië

Wanneer je naar Indonesië reist zijn is het verstandig om je te laten vaccineren. Het is belangrijk je goed te laten informeren, over welke vaccinaties voor jou van belang zijn. Ik doe dit altijd via 'Vaccinaties op reis'. Hier kun je ook direct een afspraak maken voor de vaccinatie.


Thomas Monkey Bukit Lawang
Jungle Bukit Lawang
Brug Bukit Lawang

Met het vliegtuig naar Indonesië

Ik ben met Qatar naar Medan, Indonesië gevlogen en raad je dit zeker aan. Ik waardeer de tussenstop halverwege (in Doha), maar dat is niet het enige voordeel. De ticketprijzen zijn aantrekkelijk en het personeel is vriendelijk. Bovendien verloopt de communicatie met Qatar Airways altijd soepel en vliegen ze (bijna) altijd op tijd.Blogs Indonesië

Hieronder zijn de blogs te vinden die over Indonesië gaan. Ben jij op zoek naar toffe ervaringen, belevingen of accommodaties. Check het hieronder!