Maak een animatie van je reisroute met deze App!

Regelmatig plaats ik Reels en TikToks met daarin reisroutes. Altijd krijg ik in mijn DM de vraag, hoe maak je deze mooie animaties. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt om ook reisroute animaties te kunnen maken. 

De applicatie TravelBoast

De applicatie die ik gebruik voor het maken van deze animaties heet: TravelBoast. De app kun je downloaden op zowel Android als Apple telefoons. De app is gratis te downloaden. 

TravelBoast Reels

Inmiddels heb ik een aantal reels gemaakt met de app TravelBoast. Hier zie je een aantal voorbeelden. Tof he!?

Handleiding TravelBoast

Hieronder vindt je een gebruiksaanwijzing voor de app TravelBoast. 

Stap 1: Download de app

Deze stap spreekt voor zich. Om de app te kunnen gebruiken moet je hem downloaden.

Stap 2: Maak een reisroute

Je klikt op START POINT en typt het juiste beginpunt van je reis in. Vervolgens klik je op DESTINATION. Hier typ je uiteraard je bestemming in. Je ziet nu de route op je scherm. Vervolgens houdt je het bolletje van je startpunt wat langer in. Je kunt instellingen aanpassen zoals: vervoersmiddel aanpassen, emoticons toevoegen. Wanneer je de route volledig hebt gemaakt, klik je op het play-teken. Nu kun je de lengte van de video aanpassen, de grote van het model, en in welk formaat de video geüpload moet worden. Vervolgens klik je op 'Save video to camera roll'. Daarna klik je op '810 x 1440' en bekijkt de video. De video is gedownload en klaar voor gebruikt! 

Stap 3: Uploaden

Deze video kun je uploaden op je social media kanalen.  Jouw reisroute is te zien door middel van deze toffe animatie. 

Veel plezier met het gebruiken van TravelBoast!