Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

Spanje is een prachtig land met een rijke geschiedenis, prachtige steden en adembenemende landschappen. Als reiziger heb je een enorme keuze uit interessante en boeiende steden om te bezoeken. Als je van plan bent om door Spanje te reizen, zijn er talloze bestemmingen om uit te kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de steden die ik heb bezocht tijdens mijn reizen naar Spanje.


BESTEMMINGENMIJN TREINREISROUTE VAN 10 DAGEN DOOR SPANJE

1. Valencia

2. Madrid

3. Cercedilla

4. Segovia

Voor mijn 10-daagse reis koos ik ervoor om met Transavia naar Valencia te vliegen. Van daaruit vervolgde ik mijn reis per trein, wat een uitstekende keuze bleek te zijn. De treindiensten in Spanje zijn ruim, stipt en snel. We brachten 3 nachten door in Valencia, gevolgd door 3 nachten in Madrid. Na ons verblijf in Madrid trokken we naar het charmante bergdorpje Cercedilla, wat een aangename verrassing was. Vanuit Cercedilla zetten we onze reis voort naar Segovia, waar de buitengewoon prachtige kathedraal ons wist te imponeren. Al met al was deze reis een fantastische ervaring.BLOGS

De kathedraal van Segovia: Een magische plek

Tijdens mijn bezoek aan Segovia kreeg ik de gelegenheid om de adembenemende kathedraal te bezichtigen. Laat me je vertellen, het was werkelijk de mooiste kathedraal die ik ooit heb aanschouwd. Gelegen in het hart van de oude stad, torent de kathedraal majestueus boven de omliggende gebouwen uit en trekt onmiddellijk je aandacht.

Lees meer »

Ontspannen reizen door Spanje met de trein

Spanje is een prachtig land met veel verschillende regio's en steden die elk hun eigen charme hebben. Een geweldige manier om Spanje te ontdekken is per trein. Het is comfortabel, milieuvriendelijk en je krijgt onderweg de mooiste uitzichten te zien. In dit artikel neem ik je mee op mijn reisroute van 2 weken door Spanje, waarbij ik met de trein verschillende steden heb bezocht.

Lees meer »