Spanje

Spanje is een prachtig land met een rijke geschiedenis, prachtige steden en adembenemende landschappen. Als reiziger heb je een enorme keuze uit interessante en boeiende steden om te bezoeken. Als je van plan bent om door Spanje te reizen, zijn er talloze bestemmingen om uit te kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de steden die ik heb bezocht tijdens mijn reizen naar Spanje.


Bestemmingen

Hieronder vind je de bestemmingen die ik heb bezocht tijdens mijn reizen naar en door Spanje. Stuk voor stuk zijn het fantastische plekken. Ik ben dol op de Spaanse cultuur en de manier van leven daar. Elke keer als ik in Spanje ben, maakt het me een beetje gelukkiger. Ga jij binnenkort naar Spanje? En staat een van onderstaande plaatsen op jouw lijstje? Neem gerust een kijkje!


Cercedilla
Alicante
Madrid

Blogs

Deze blogs nemen je mee naar prachtige bestemmingen en reisavonturen in het mooie Spanje. Alle verhalen zijn geschreven door gastbloggers van onze website!


Vliegtickets, overnachting & trips

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Spanje? Hier kun je vliegticket, hotelovernachting of tripticket reserveren!


Met de trein naar Spanje

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar je kunt ook heel eenvoudig met de trein naar Spanje reizen. Onlangs ben ik met de trein via Barcelona naar Valencia gereisd. Ik heb al mijn reizen geboekt via NSInternational. Ik kan het zeker aanraden!

 

Wil jij dat ook?