Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

Om regelmatig op reis te kunnen, is het essentieel om zowel tijd als geld te hebben. Geld kan op twee manieren worden verkregen: sparen en besparen. Ik probeer beide aan te pakken om zo veel mogelijk reizen te realiseren. Hier vind je enkele manieren waarop ik meer spaar (met hogere rente) en bespaar, bijvoorbeeld door grondig onderzoek te doen naar voordelige zorgverzekeraars of gebruik te maken van cashback-websites. Hopelijk helpen de onderstaande opties je ook op weg.

Open een spaarrekening bij BUNQ (rente: 2,46%)

Heb je wat geld over en wil je graag een aantrekkelijk rendement op je spaargeld? Dan is het openen van een spaarrekening bij Bunq wellicht interessant voor jou. Bij bunq ontvang je namelijk 2,46% rente op je spaargeld en deze wordt WEKELIJKS uitbetaald. Dit is aanzienlijk hoger dan de rente die je bij de meeste andere banken ontvangt! Bovendien valt bunq onder de Nederlandse bankenregeling, wat betekent dat je spaargeld tot 100.000 euro verzekerd is. Dit geeft een veilig gevoel en biedt extra zekerheid voor jouw spaargeld. De Nederlandse Depositogarantie beschermt het geld op rekeningen bij Nederlandse banken. Deze automatische bescherming is van 1 cent tot EUR 100.000 en geldt per persoon, per bank. Mocht een bank failliet gaan, dan zorgt DNB ervoor dat u uw geld terugkrijgt. Het openen van een spaarrekening bij bunq is snel en eenvoudig te regelen via de bunq app. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt sparen en hoe vaak je wilt storten. Ook kun je gemakkelijk geld overmaken vanaf je bunq betaalrekening naar je spaarrekening en andersom. BUNQ is een betrouwbare en gerespecteerde bank in Nederland. Het is een online bank die in 2015 is opgericht en wordt erkend en gereguleerd door De Nederlandsche Bank (DNB) en De Autoriteit Financiële Markten (AFM). BUNQ biedt verschillende bankdiensten aan, waaronder betaalrekeningen, spaarrekeningen, betaalpassen en mobiele bankieren via hun app. Dus wil je profiteren van een aantrekkelijke rente op je spaargeld en tegelijkertijd de zekerheid hebben dat je spaargeld veilig is? Overweeg dan om een spaarrekening te openen bij Bunq. 

Enquetes invullen en cashback ontvangen

Met het invullen van enquêtes en het klikken op e-mails kun je ook geld verdienen. Gemiddeld verdien ik hier jaarlijks zo'n €70 mee. Het kost me weinig tijd, dus het is makkelijk verdiend. Vind je niet? Daarnaast is het heel eenvoudig om cashback te ontvangen. Als je iets gaat kopen, doe dat dan via deze website en ontvang een kleine vergoeding. Hoe makkelijk is dat?

Euroclix

Bij Euroclix kun je niet alleen geld verdienen door enquêtes in te vullen, maar ook door artikelen te bestellen bij aangesloten winkels. Voor elke aankoop ontvang je clix, die je kunt inwisselen voor geld. Het mooie is dat je het verdiende geld rechtstreeks op je bankrekening krijgt gestort, in plaats van cadeaubonnen die je misschien niet wilt. 

Cashback XL

Wil jij ook geld verdienen met online shoppen en het afsluiten van verzekeringen? Dan is Cashback XL een goede optie. Ik verdien zelf regelmatig geld via deze website, vooral toen ik mijn zorgverzekering afsloot. Het werkt heel simpel: je gaat via de website van Cashback XL naar de webshop waar je wilt shoppen of de verzekering wilt afsluiten. Vervolgens krijg je een percentage van je aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. 

Affiliate Marketing

Naast sparen en besparen probeer ik ook geld te verdienen met mijn blog. Op dit moment is mijn blog meer een hobby met af en toe wat inkomsten via affiliate marketing. Hier zie je bij welke organisaties ik ben aangesloten. Wellicht is dit ook een manier voor jou om extra geld te genereren.

Tradetracker

Tradetracker is een affiliate marketing platform dat contentmakers de mogelijkheid biedt om geld te verdienen door affiliatielinks te plaatsen op hun website of sociale media-kanalen, zoals Instagram. Als affiliate partner van Tradetracker kun je samenwerken met verschillende adverteerders die producten of diensten aanbieden die relevant zijn voor jouw doelgroep. Wanneer je een affiliatielink plaatst en een bezoeker via die link een aankoop doet of een ticket boekt, ontvang je een kleine commissie op basis van de afgesproken vergoeding. Dit kan variëren van een vast bedrag per verkoop tot een percentage van het aankoopbedrag. Tradetracker biedt een breed scala aan adverteerders in diverse sectoren, waaronder reizen, mode, elektronica en nog veel meer. Je kunt kiezen uit verschillende campagnes en producten om te promoten, afhankelijk van jouw interesses en de behoeften van jouw publiek. Als je geïnteresseerd bent in het verdienen van geld met affiliatemarketing en het plaatsen van affiliatielinks op jouw website of Instagram-account, kun je je aanmelden bij Tradetracker en de beschikbare campagnes verkennen. Houd er rekening mee dat de exacte voorwaarden en commissies variëren per adverteerder en campagne. Het is belangrijk om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je besluit een specifieke campagne te promoten. Veel succes met jouw affiliatemarketingactiviteiten via Tradetracker!

Bol.com

Naast mijn samenwerking met Tradetracker, maak ik ook gebruik van het affiliate programma van bol.com. Als je een specifiek artikel wilt promoten op jouw website, kun je eenvoudig een banner maken met behulp van het affiliate platform van bol.com. Dit biedt een handige en effectieve manier om producten van bol.com te promoten en commissies te verdienen. Met het bol.com affiliate programma heb je toegang tot een uitgebreid assortiment producten, variërend van boeken en elektronica tot kleding en huishoudelijke apparaten. Je kunt banners maken die passen bij jouw website of content en deze plaatsen op strategische plekken om de aandacht van jouw bezoekers te trekken. Wanneer een bezoeker via jouw affiliate link naar bol.com gaat en een aankoop doet, ontvang je een commissie op basis van de afgesproken vergoedingen. Het affiliate platform van bol.com biedt handige tools en rapportages om je inzicht te geven in jouw prestaties en inkomsten. Het gebruik van het bol.com affiliate programma is een effectieve manier om jouw website te monetariseren en inkomsten te genereren door het promoten van populaire producten bij jouw doelgroep. Dus als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk en winstgevend affiliate programma, is het bol.com affiliate programma zeker het overwegen waard. Maak gebruik van de eenvoudige bannercreatie en begin met het verdienen van commissies met jouw content!

Travelpayouts

Travelpayouts is een platform dat contentmakers in staat stelt geld te verdienen door reisgerelateerde content te creëren en te promoten via affiliatielinks. Het biedt de mogelijkheid om inkomsten te genereren door middel van partnerships met reisorganisaties en het aanbieden van waardevolle content die gericht is op reizen. Hierbij zitten bijvoorbeeld Booking.com, Hostelworld en GetYourGuide aangesloten. 

LinkPizza

LinkPizza is echt geweldig! Het is een platform waarop je geld kunt verdienen met je online content, zoals je blog of social media. Je kunt samenwerken met merken en adverteerders en leuke campagnes bekijken. Als je je aanmeldt en wordt goedgekeurd voor een campagne, krijg je unieke links of kortingscodes om te delen met je volgers. En het beste is dat je een commissie of vergoeding verdient als je volgers iets kopen via jouw links of codes. Het is echt een leuke en handige manier om wat extra geld te verdienen met wat je graag doet! Naast het samenwerken met merken en adverteerders, kun je ook je eigen affiliate links beheren en zo nog meer mogelijkheden hebben om inkomsten te genereren met je blog of social media kanalen!

Blogs

Op sommige onderwerpen ga ik nog wat dieper in. Je kunt hier meer over lezen in de volgende blogs, die met name gaan over besparen en sparen.

Op zoek naar een bank met hogere rente? Mijn keuze is gevallen op Bunq!

In de recente tijd heeft de rente aanzienlijke stijgingen doorgemaakt. Desondanks lijken de grote banken deze trend niet snel te volgen. Hierdoor begon ik te zoeken naar alternatieven om mijn spaargeld te beheren. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik Bunq als een veelbelovende optie. Ik heb mijn spaargeld inmiddels bij Bunq ondergebracht en tot nu toe ben ik enorm tevreden met mijn keuze!

Lees meer »