Meer verdienen = meer reizen

Om regelmatig op reis te kunnen, is het essentieel om zowel tijd als geld te hebben. Geld kan op twee manieren worden verkregen: sparen en besparen. Ik probeer beide aan te pakken om zo veel mogelijk reizen te realiseren. Hier vind je enkele manieren waarop ik meer spaar (met hogere rente) en bespaar, bijvoorbeeld door grondig onderzoek te doen naar voordelige zorgverzekeraars of gebruik te maken van cashback-websites. Hopelijk helpen de onderstaande opties je ook op weg.

Open een spaarrekening bij BUNQ 

2.46% rente

Heb je wat geld over en wil je graag een aantrekkelijk rendement op je spaargeld? Dan is het openen van een spaarrekening bij Bunq wellicht interessant voor jou. Bij bunq ontvang je namelijk 2,46% rente op je spaargeld en deze wordt WEKELIJKS uitbetaald. Dit is aanzienlijk hoger dan de rente die je bij de meeste andere banken ontvangt! Bovendien valt bunq onder de Nederlandse bankenregeling, wat betekent dat je spaargeld tot 100.000 euro verzekerd is. Dit geeft een veilig gevoel en biedt extra zekerheid voor jouw spaargeld.

Depositogarantie

De Nederlandse Depositogarantie beschermt het geld op rekeningen bij Nederlandse banken. Deze automatische bescherming is van 1 cent tot EUR 100.000 en geldt per persoon, per bank. Mocht een bank failliet gaan, dan zorgt DNB ervoor dat u uw geld terugkrijgt. Het openen van een spaarrekening bij bunq is snel en eenvoudig te regelen via de bunq app. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt sparen en hoe vaak je wilt storten. Ook kun je gemakkelijk geld overmaken vanaf je bunq betaalrekening naar je spaarrekening en andersom. 

Betrouwbare bank

BUNQ is een betrouwbare en gerespecteerde bank in Nederland. Het is een online bank die in 2015 is opgericht en wordt erkend en gereguleerd door De Nederlandsche Bank (DNB) en De Autoriteit Financiële Markten (AFM). BUNQ biedt verschillende bankdiensten aan, waaronder betaalrekeningen, spaarrekeningen, betaalpassen en mobiele bankieren via hun app. Dus wil je profiteren van een aantrekkelijke rente op je spaargeld en tegelijkertijd de zekerheid hebben dat je spaargeld veilig is? Overweeg dan om een spaarrekening te openen bij Bunq. 

Enquetes invullen en cashback ontvangen

Met het invullen van enquêtes en het klikken op e-mails kun je ook geld verdienen. Gemiddeld verdien ik hier jaarlijks zo'n €70 mee. Het kost me weinig tijd, dus het is makkelijk verdiend. Vind je niet? Daarnaast is het heel eenvoudig om cashback te ontvangen. Als je iets gaat kopen, doe dat dan via deze website en ontvang een kleine vergoeding. Hoe makkelijk is dat?

Euroclix

Bij Euroclix kun je niet alleen geld verdienen door enquêtes in te vullen, maar ook door artikelen te bestellen bij aangesloten winkels. Voor elke aankoop ontvang je clix, die je kunt inwisselen voor geld. Het mooie is dat je het verdiende geld rechtstreeks op je bankrekening krijgt gestort, in plaats van cadeaubonnen die je misschien niet wilt. 

Cashback XL

Wil jij ook geld verdienen met online shoppen en het afsluiten van verzekeringen? Dan is Cashback XL een goede optie. Ik verdien zelf regelmatig geld via deze website, vooral toen ik mijn zorgverzekering afsloot. Het werkt heel simpel: je gaat via de website van Cashback XL naar de webshop waar je wilt shoppen of de verzekering wilt afsluiten. Vervolgens krijg je een percentage van je aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. 

Woolsocks

Woolsocks, The Money App, is een gratis app die beschikbaar is in de Play Store en de App Store. Deze app zit boordevol handige tools die je helpen om geld te besparen terwijl je uitgaven doet en die je meer grip geven op je financiën. De missie van Woolsocks is om mensen de controle terug te geven over hun complexe financiële leven, op weg naar financiële vrijheid. In de app vind je ook cashback-acties. Door je bankrekening te koppelen, krijg je bij bepaalde winkels cashback op je uitgaven. Kortom, het is een uitgebreide app waarmee je aardig wat kunt besparen.

Travelcard