Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

Reviews

Hier lees je mijn eerlijke beoordelingen van de producten die ik tijdens mijn reizen gebruik. Ik deel mijn oprechte mening om jou te helpen weloverwogen keuzes te maken. Daarnaast schrijf ik ook reviews over verblijven, zoals hotels en huisjes. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

Review: Op reis met de Osprey Ariel 55

Afgelopen maand heb ik een treinreis door Europa gemaakt en daarbij voor het eerst gebruik gemaakt van mijn Osprey Ariel 55 liter backpack. Gedurende 3 weken heb ik deze tas intensief gebruikt, en nu deel ik graag mijn bevindingen. Lees dit artikel om te ontdekken wat ik van deze backpack vind en hopelijk helpt mijn ervaring jou bij je keuze.

Lees meer »

Productreview: Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC

De Fresh 'n Rebel - Clam 2 ANC koptelefoon is een prachtige en strakke hoofdtelefoon die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het design van de koptelefoon is een van de eerste dingen die opvalt, en het is zeker een van de sterkste punten van dit product. Het product ziet er niet alleen goed uit, maar het voelt ook stevig aan.

Lees meer »

Indien jouw bedrijf geïnteresseerd is in het schrijven van een review over een van jullie producten of verblijven, neem dan gerust contact met mij op via ikgaopreisenikneemmee@outlook.com. Ik werk enkel samen met producten die naadloos passen bij mijn blog/Instagram en een reis gerelateerde connectie hebben. Jullie product dient dus echt aan te sluiten bij het thema reizen.