Noord-Amerika

Noord-Amerika is een prachtig continent met zoveel te ontdekken en te beleven. Hoewel ik tot nu toe alleen New York heb bezocht, was het absoluut een onvergetelijke ervaring. Deze bruisende stad heeft zoveel te bieden, van iconische bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld en Times Square tot diverse culturele en culinaire ervaringen.


Bestemmingen

Hieronder vind je de bestemmingen die ik heb bezocht in Noord-Amerika. Klik op de bestemming waar je meer over wilt lezen. Hier vind je mijn aanbevelingen en tips.


New York

Blogs

Hier vind je meerdere blogs over bestemmingen in Noord-Amerika. Dus als je van plan bent om Noord-Amerika te bezoeken, zit er misschien iets interessants voor je bij. Deze blogs zijn geschreven door gastbloggers van Ik ga op reis en ik neem mee.


New York

Vliegtickets naar Noord-Amerika

Verreweg de goedkoopste bestemming om naartoe te vliegen in Noord-Amerika is New York. Voor minder dan 300 euro heb je een retourticket naar deze fantastische stad. Wil je naar andere steden in de Verenigde Staten, zoals San Francisco of Los Angeles, dan wordt het gelijk al een stuk duurder. Wil je richting Canada, dan is Toronto de goedkoopste optie. Hier vlieg je voor onder de 400 euro naartoe en weer terug naar huis.

Ben je op zoek naar betaalbare vliegtickets?