Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

In januari 2020 heb ik gedurende 4 weken in de Filipijnen gereisd, voordat de uitbraak van het coronavirus plaatsvond. Het was werkelijk een adembenemend land met een overvloed aan prachtige eilanden. Ik heb tijd doorgebracht op verschillende eilanden en heb ontzettend genoten van de lokale cultuur, de mensen en de natuurlijke schoonheid van het land. De Filipijnen bieden een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en culturele verrijking. Als je van plan bent om naar de Filipijnen te reizen, is het belangrijk om te weten dat dit een ideale bestemming is voor liefhebbers van zon, zee en strand. De Filipijnen heeft een overvloed aan prachtige stranden met kristalhelder water en fijn wit zand.


Mijn rondreis van 4 weken door de Filipijnen

Cebu, Moalboal (3 nachten)

Siquijor, San Juan (4 nachten)

Bohol, Loboc (2 nachten)

Palawan, Port Barton (5 nachten)

Palawan, El Nido (1 nacht)

Palawan, Coron (3 nachten)

Vanuit El Nido ben ik met Buhay Isla Ecotour naar Coron gevaren. Deze tour duurde 4 dagen, 3 nachten. Dit is echt een MUST-DO in de Filipijnen. Mijn ervaringen: Buhay Isla Ecotour van El Nido naar Coron

De tour vaart door het gebied waar Expeditie Robinson is opgenomen. Dit geeft een extra bijzonder gevoel aan de reis, omdat je je kunt voorstellen hoe de deelnemers van de show zich gevoeld moeten hebben op deze schitterende locaties. De plekken die je bezoekt zijn werkelijk schitterend. Van helderblauwe lagunes en verlaten stranden tot aan indrukwekkende rotsformaties en weelderige begroeiing. Het is een avontuur om de meest adembenemende locaties te ontdekken en te verkennen. Tijdens de tour reis je met een groep van 18 medereizigers. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van het avontuur. Omdat er geen bereik is, worden telefoons vaak vergeten en kun je echt in het moment opgaan en genieten van de ervaring. Er is voldoende cola en rum beschikbaar om de sfeer extra feestelijk te maken.

Lees meer »


Meer weten over de Filipijnen? Neem een kijkje...