Maleisië

Na mijn reis door Vietnam, Thailand en Indonesië was mijn interesse in Azië nog verder aangewakkerd. Maleisië was mijn volgende bestemming. Helaas verbleef ik er slechts 10 dagen, wat betekende dat ik behoorlijk moest doorreizen. Achteraf gezien had ik liever meer tijd genomen om het land op een rustiger tempo te verkennen.


Mijn reisroute

Dit was mijn reisroute door Maleisië. Gedurende de hele reis heb ik gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is overal gemakkelijk te regelen. De totale reisduur van onderstaande route was 10 dagen. 

1. Kuala Lumpur

2. Taman Negara

3. Cameron Higlands

4. George Town

5. Langkawi


Uitzicht vanaf Langkawi Sky Bridge
Uitzicht op de Twin towers in Kuala Lumpur!
Uitzicht in Taman Negara

Bestemmingen

Hieronder staan de bestemmingen die ik in Maleisië heb bezocht. Als je meer wilt weten over een specifieke bestemming, klik er dan op. Daar vind je mijn aanbevelingen en tips.


Vliegtickets naar Maleisië

Wanneer je vanuit Nederland naar Maleisië vliegt, is Kuala Lumpur de meest toegankelijke bestemming. Een retourticket naar Kuala Lumpur is beschikbaar voor ongeveer 600 euro. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een betaalbaar vliegticket?


Zelf ben ik niet op de Perhentians geweest. Echter blijkt dit een super toffe bestemming te zijn. 'We travel outdoor' schreef een minigids over deze Maleisische eilanden.