Maleisië

Na mijn reis door Vietnam, Thailand en Indonesië was mijn interesse in Azië nog verder aangewakkerd. Maleisië was mijn volgende bestemming. Helaas verbleef ik er slechts 10 dagen, wat betekende dat ik behoorlijk moest doorreizen. Achteraf gezien had ik liever meer tijd genomen om het land op een rustiger tempo te verkennen.

Maleisië staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, waaronder tropische regenwouden, prachtige eilanden en indrukwekkende berglandschappen. Het land is ook beroemd om zijn diverse culturele mix, waar Maleisische, Chinese, Indiase en inheemse invloeden samenkomen in een smeltkroes van tradities, talen en keukens.


10-daagse reisroute door Maleisië

Dit was mijn reisroute door Maleisië. Gedurende de hele reis heb ik gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is overal gemakkelijk te regelen. De totale reisduur van onderstaande route was 10 dagen. 

1. Kuala Lumpur

2. Taman Negara

3. Cameron Higlands


Uitzicht vanaf Langkawi Sky Bridge
Uitzicht op de Twin towers in Kuala Lumpur!
Uitzicht in Taman Negara

Bestemmingen

Tijdens mijn reis van 10 dagen door Maleisië heb ik verschillende bestemmingen bezocht. Ben je op zoek naar meer informatie? Ik heb meer info over de onderstaande bestemmingen. Lees, geniet en laat je inspireren!

Zelf ben ik niet op de Perhentians geweest. Echter blijkt dit een super toffe bestemming te zijn. 'We travel outdoor' schreef een minigids over deze Maleisische eilanden.


Vliegtickets naar Maleisië

Wanneer je vanuit Nederland naar Maleisië vliegt, is Kuala Lumpur de meest toegankelijke bestemming. Een retourticket naar Kuala Lumpur is beschikbaar voor ongeveer 600 euro. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een betaalbaar vliegticket?