Toffe Traveldeals

Wil jij voordelig met de trein op vakantie? Op deze pagina vind je toffe traveldeals. De aanbiedingen zijn soms echt ongelooflijk, maar waar! Dus check de pagina en ga voordelig op treinvakantie!

Toffe Traveldeals met de trein

Vanuit Nederland gaan er heel veel treinen naar andere landen in Europa. Ik heb een aantal hele vette deals voor je gevonden. Stuk voor stuk zijn dit betaalbare tickets naar een leuke bestemming. Meestal geldt voor deze tickets: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper ze zijn. 


Parijs

enkele reis vanaf 35 euro

Vanuit Rotterdam sta je in 2,5 uur treinen, op Gare du Nord. Dat voor de prijs van 35 euro. Wij hebben deze treinrit al meerdere malen gemaakt. Het is een zeer comfortabele reis, waar je veel beenruimte hebt en je in de restauratiewagon een koffietje kunt gaan halen. De tijd vliegt voorbije en voor je het weet sta je in de Franse hoofdstad.


Londen

retour vanaf 100 euro

Ook de trein naar Londen vertrekt vanuit Rotterdam (en Amsterdam). Omdat Engeland tegenwoordig niet meer bij de Europese Unie hoort, moet je inchecken en je paspoort laten controleren. Maar dat mag de pret niet drukken. Eenmaal in de trein ben je 4 uur later in de Engelse hoofdstad.


Brussel

enkele reis vanaf 20 euro


Nachttreinen vanuit Nederland

De nachttrein van European Sleeper gaat via vele Nederlandse steden (Roosendaal, Rotterdam, Den Haag, Schiphol, Amsterdam, Amersfoort en Deventer) richting de steden Berlijn, Dresden en Praag. Hier vind je het tijdsschema van de trein. Deze nachttrein vertrekt elke maandag, woensdag en vrijdag uit Nederland naar Praag. Elke zondag, dinsdag en donderdag vertrekt de nachttrein vanuit Praag richting Nederland. 


Berlijn

enkele reis vanaf 129 euro

Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 7,5 uur in Berlijn, de hoofdstad van Duitsland. Je ligt in een coupe met 4 andere reisgenoten om in de vroege ochtend (rond 6 uur in de morgen) aan te komen en optimaal gebruik te maken van je de dag in deze interessante stad.


Dresden

enkele reis vanaf 129 euro

Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 10 uur in Dresden. Deze stad ligt direct aan rivier de Elbe. Dresden staat bekent om zijn mix aan rijke cultuur en moderne stijl. Een heerlijke combinatie om een aantal dagen in te verdwijnen.


Praag

enkele reis vanaf 129 euro

Vanuit Amsterdam ben je in ongeveer 13 uur in Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Geniet van deze mooie oude stad die bekend is om zijn vele torens. De stad wordt dan ook wel 'de stad van de 100 torens' genoemd. 


Nachttreinen in Frankrijk

Ook is er een bekende, goedkope nachttrein tussen Nice en Parijs. Ook hier heb je slaapcoupes of kun je kiezen voor en stoel. Ik heb afgelopen jaar gebruik gemaakt van deze trein en heb er een artikel over geschreven: Slapend van Nice naar Parijs


Nice - Parijs

enkele reis vanaf 30 euro

Deze treinreis van Nice naar Parijs duurt ongeveer 13 uur. Dat is langer dan de rit overdag. Voordeel is dat het een goedkope treinrit is en je geen overnachting hoeft te betalen. Nadeel is dat de bedden smal en hard zijn en je niet kunt zitten wanneer je voor een 6 persoonscoupe kiest. Al met al een prima ervaring voor een kleine prijs!