Thailand

Thailand is echt een geweldig land om doorheen te reizen. De locals zijn gewend aan toeristen, dus alles is super makkelijk te regelen. Het eten is er verrukkelijk en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Of je nu van natuur, cultuur, of gewoon relaxen aan het strand houdt, Thailand heeft voor ieder wat wils. De natuur is adembenemend, de cultuur is super indrukwekkend, en als je gewoon lekker wilt chillen aan het strand, ben je hier helemaal op de juiste plek. Persoonlijk hou ik van alles, dus ik heb het hele land doorgereisd om te genieten van al het moois dat Thailand te bieden heeft.


Bestemmingen

Ik heb uitgebreide pagina's gemaakt over onderstaande bestemmingen, boordevol tips voor activiteiten, eetgelegenheden, accommodaties en nog veel meer. Als je binnenkort naar Thailand reist, kan deze pagina je helpen om geweldige bestemmingen te ontdekken, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat Thailand te bieden heeft! PS. Mocht je in de gelegenheid zijn; bezoek zeker Pai en Koh Mak. Dit zijn mijn absolute lievelingsbestemmingen in Thailand! Reisroutes Thailand

Hieronder vind je twee verschillende reisroutes door Thailand. Hoewel ze op sommige bestemmingen samenkomen, zijn ze ideaal voor wie op zoek is naar een reisroute van 2 of 3 weken. Je bent hier aan het juiste adres om jouw perfecte avontuur in Thailand te plannen!

Reisroute 1

3 weken door Thailand (noorden + zuiden)

Bankok (2 nachten)

Chiang Mai (3 nachten)

Pai (2 nachten)

Koh Tao (3 nachten)

Koh Pangan (3 nachten)

Krabi (2 nachten)

Koh Lanta (2 nachten)

Koh Phi Phi (2 nachten)

Phuket (2 nachten)

Reisroute 2

2 weken door Thailand (noorden + oosten)

Bangkok (3 nachten)

Chiang Mai (3 nachten)

Pai (2 nachten)

Koh Chang (3 nachten)

Koh Mak (3 nachten)


Met het vliegtuig naar Thailand

De meeste mensen starten hun reis in Bangkok. Er zijn talloze vluchten naar Bangkok, met veel maatschappijen die vanuit Nederland naar Thailand vliegen. Je kunt kiezen tussen rechtstreekse vluchten of vluchten met een tussenstop, waarbij de prijs meestal lager ligt.

 

Op zoek naar een vlucht naar Thailand?