Azië

Azië is mijn favoriete werelddeel. Het heeft zoveel prachtigs te bieden, is betaalbaar en de landen zijn goed te bereizen. Als ik in Azië ben, geniet ik optimaal, en ik hoop dat mijn blogs jou ook de reiskriebels voor Azië geven.


Bestemmingen

Hier zijn alle Aziatische landen waarover ik geschreven heb, keurig gerangschikt in alfabetische volgorde. Neem gerust een kijkje! 


Koh Mak
Port Barton
El Nido

Blogs 

Hier vind je blogs over de boeiende tours die ik heb beleefd tijdens mijn reizen door Azië. Veel leesplezier!


Siquijor
Coron
Pai

Met het vliegtuig naar Azië

Wanneer ik naar Azië vlieg, kies ik bijna altijd voor Qatar Airways. Ik waardeer de tussenstop halverwege, maar dat is niet het enige voordeel. De ticketprijzen zijn aantrekkelijk en het personeel is vriendelijk. Bovendien verloopt de communicatie met Qatar Airways altijd soepel.


Georgetown
Palawan
Singapore

Overnachten in Azië

Tijdens mijn reizen door Azië reserveer ik mijn accommodaties meestal een paar dagen van tevoren. Ik maak meestal gebruik van Hostelworld of Booking.com om te boeken. De reden waarom ik niet te ver van tevoren boek, is omdat ik flexibel wil zijn. Als ik een plek leuk vind, wil ik er langer blijven. Als ik ergens niet van geniet, wil ik snel weer verder kunnen trekken. Door niet alles van tevoren vast te leggen, behoud ik die vrijheid. Lees ook: '5 x must-visit hostels in Azië' voor mijn favorieten in Azië.