Toffe Traveldeals 

Wil jij voordelig met het vliegtuig op vakantie? Op deze pagina vind je toffe traveldeals. De aanbiedingen zijn soms echt ongelooflijk, maar waar! Dus check de pagina en ga voordelig op vliegvakantie!

Toffe traveldeals Europa

Binnen Europa is er voldoende keuze voor zeer voordelige vluchten. Ik heb een aantal pareltjes voor je gevonden naar veel verschillende landen in Europa.


Rome

retour vanaf 77 euro

vertrek: Eindhoven

De beste deal die ik gevonden heb, is een retourvlucht naar Rome. Je vertrekt vanuit Eindhoven naar de hoofdstad van Italië. Er is genoeg te beleven in de oude hoofdstad van het Romeinse Rijk en centrum van de Rooms-Katholieke Kerk. Er zijn vele bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon. 


Barcelona

retour vanaf 62 euro

vertrek: Zaventem

Wanneer je voor een leuke prijs naar Barcelona wilt vliegen, is een vertrek vanuit Zaventem de beste optie. Binnen 1,5 uur sta je in de Catalaanse stad. De stad is bekend door onder andere Park Güell en La Sagrada Família van architect Antoni Gaudí. Dat Barcelona een heerlijke stad is voor een stedentrip is te zien aan de meer dan 8 miljoen toeristen die de stad jaarlijks bezoeken.


Lissabon

retour vanaf 118 euro

vertrek: Eindhoven

Zin in een Portugese stad? Voor iets meer dan 100 euro heb je een retourvlucht naar Lissabon. In deze heerlijke stad kun je genieten van verrukkelijk eten, mooie gebouwen, de lekkerste sangria en slenteren door de fijne straten. Wil je meer informatie over Lissabon? Ik schreef er een artikel over. Je leest het hier!


Toffe traveldeals buiten Europa

Buiten Europa zijn de vluchten natuurlijk wat duurder dan binnen Europa. Echter heb ik een aantal topdeals voor je gevonden.  


Curaçao

retour vanaf 430 euro

vertrek: Amsterdam

Na een vlucht van 10 uur sta je op het tropische eiland Curaçao en dat voor onder de 500 euro. Ik zou het wel weten, helemaal met het prutsweer in ons kikkerlandje. Dus op zoek naar zon, zee strand? Dit lijkt me de perfecte optie! Wil je alvast wat informatie voor je reis naar Curaçao? Er staat een gastblog op de website: Curacao buiten de gebaande paden. 


Marrakesh

retour vanaf 180 euro

vertrek: Rotterdam

Vanuit Rotterdam vlieg je in 4 uur naar Marrakesh. Deze stad heeft de toffe uitstraling van Duizend-en-een-nachten. Ben jij een cultuurliefhebber? Hou je van lekker eten? Dan is deze stad perfect voor jou. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven.


Cancun

retour vanaf 470 euro

vertrek: Amsterdam

Wil jij een bezoek brengen aan Mexico? Een vlucht naar Cancun is de juiste optie. De kosten zijn laag en je bent in het heerlijke Yucatan. Dit gebied staat bekend om zijn mooie stranden, de Mayacultuur en het heerlijke Mexicaanse eten natuurlijk. Onlangs heb ik dit gebied bezocht en er het een en ander over geschreven. Je leest het hier!