FRANKRIJK

Frankrijk, het land van de wijn en zijn stokbroden. Als klein meisje gingen ik hier altijd naartoe op vakantie. Toen ik later zelf op vakantie ging ben ik Frankrijk uit het oog verloren. Maar sinds vorig jaar ben ik het land gaan waarderen. Ik geniet van de heerlijke ontbijtjes en de mooie steden. 


Bestemmingen

Als kind ben ik op veel andere plaatsen in dit land geweest, maar daar kan ik nu natuurlijk niet over schrijven. Binnenkort zullen er meer bestemmingen in Frankrijk op deze website verschijnen. Maar als je geïnteresseerd bent in Lille of Parijs, neem dan een kijkje op deze pagina's. Ze staan vol met reisinspiratie en tips.


Parijs
Parijs
Parijs

Blogs

Lees hier blogs over activiteiten of reizen in mijn geliefde Frankrijk. Misschien inspireert het jou om een bezoek te brengen aan dit prachtige land.Met de trein naar Frankrijk

Vanuit Nederland kun je moeiteloos met de trein naar Frankrijk reizen. Bestemmingen zoals Parijs en Lille zijn zelfs bereikbaar zonder overstappen! Bovendien zijn de prijzen verrassend betaalbaar. Met wat geluk kun je al voor 35 euro naar Parijs reizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om per trein naar Frankrijk te gaan?