Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

Zorgverzekering 2024 afsluiten? Wil jij korting? Doe dan het volgende!

Gepubliceerd op 13 oktober 2023 om 16:13

Bij het zoeken naar een zorgverzekering 2024, is het al snel duidelijk dat de kosten zijn gestegen. Alles lijkt alleen maar duurder te worden. Toch heb ik een handige tip ontdekt waarmee je nog wat korting kunt scoren. Benieuwd hoe dat werkt? Volg dan deze eenvoudige stappen.

Stap 1: Open een account bij Cashback XL.

Cashback XL is een cashback website. Wanneer je via deze pagina naar een webshop gaat, ontvang je cashback. Wanneer je nog geen Cashback XL account hebt moet je deze even aanmaken. Dat kan je HIER doen!

Stap 2: Zoek de juiste webshop.

Na succesvolle registratie bij Cashback XL, gebruik je de zoekbalk op hun website om 'Independer' te vinden. Hiermee kom je op de Independer-pagina terecht, waar je kunt bekijken welke vereisten je moet vervullen om in aanmerking te komen voor de cashback. De voorwaarden zijn als volgt:

geldvarken!
  • De punten zijn 1x geldig per gezin/adres, ook al sluit je meerdere verzekeringen af (via ons of via andere cashbacksites). Je kunt wel elk jaar gebruik maken van de cashback.
  • De punten zijn alleen geldig op een nieuw afgesloten verzekering. Je ontvangt geen cashback als je jouw huidige verzekering verlengt via Independer.
  • Er gelden bij Independer alleen punten voor de volgende verzekeringen: a.s.r., Bewuzt, CZ Direct, Ditzo, FBTO, Jaaah, Just, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Salland Zorgverzekeringen, Studenten Goed Verzekerd, VGZ, ZieZo van Zilveren Kruis en Zorg & Zekerheid.
  • Voor de overige verzekeringen en verzekeraars gelden geen punten via de link op deze pagina.
  • De punten worden uitgekeerd door Cashback XL.
  • 1 punt vertegenwoordigt een waarde van € 0,01. De waarde van je verdiende punten in Euro's vind je terug in "Mijn Account" na registratie van je cashback.

Stap 3: Ga naar Independer.

Zodra je hebt vastgesteld dat je aan de gestelde voorwaarden voldoet, kun je doorgaan naar de Independer-website. Om dit te doen, klik je op de knop 'shop & ontvang cashback'. Belangrijk: Ga niet rechtstreeks naar de Independer-website, anders wordt de cashback niet toegekend. Het is essentieel om via deze knop toegang te krijgen tot de Independer-website.

Stap 4: Sluit via Independer een zorgverzekering af.

Op de Independer-website selecteer je de zorgverzekering die je wenst af te sluiten en voltooi je het afsluitingsproces. Nadat je de verzekering hebt afgesloten, ontvang je een bevestiging van Independer. Als alles vlot is verlopen, krijg je 2000 punten op de Cashback XL-website bijgeschreven, wat overeenkomt met een korting van €20,-. Een mooie meevaller, nietwaar? 

Heb je vragen? Reageer in de comments hieronder! 


Wil je nog meer geld (be)sparen? Lees dan ook!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.