Bijzonder overnachten in Nijkerkerveen

In Nijkerkerveen heb ik op een bijzondere plek overnacht. Samen met mijn zus verbleef ik bij 'Aan de Laak'. Op een boerenerf staat daar een pipowagen, compleet met een hottub. De pipowagen is achter de schuur geplaatst, waardoor je volledige privacy hebt tijdens je verblijf. In dit artikel vind je meer informatie over mijn verblijf bij Pipowagen 'Aan de Laak'.

De pipowagen

De pipowagen bevindt zich op een afgelegen deel van een boerenerf. Binnenin de pipowagen vind je een comfortabel tweepersoonsbed, een bankje en een kastje met serviesgoed en bestek. Er is ook een koffiezetapparaat aanwezig voor een goed begin van de dag. Aan de buitenkant van de pipowagen bevinden zich een wastafel en een buitendouche, beide met warm water. Achterin de wagen, toegankelijk vanaf buiten, is een toilet geplaatst. Verder is er een kleine ruimte waar een koelkast staat en waar ook wat opslagruimte beschikbaar is.

De hottub

Dit unieke verblijf beschikt over een ontspannende hottub, compleet met voorraad hout bij aankomst. Een duidelijke handleiding is aanwezig om de hottub op te stoken. Gelukkig was de eigenaar ter plaatse om ons te assisteren bij het aansteken van de hottub. We begonnen om 16.00 uur met het vuur aansteken en rond kwart voor zes konden we genieten van een heerlijk warm bad. Onder het genot van een glas wijn ontspanden we in de rust en genoten van het groene landschap om ons heen.

Praktische informatie

Bij een verblijf in 'Aan de Laak' moet je er rekening mee houden dat er geen keukenfaciliteiten zijn. Gelukkig is er wel een barbecue beschikbaar en kun je gebruikmaken van thuisbezorgd. Wij kozen ervoor om stokbrood, kaasjes en andere lekkernijen mee te nemen voor een gezellige borrelplank als diner. Dankzij de aanwezige koelkast konden we ons eten goed bewaren, ook voor het ontbijt. Verder zijn er twee fietsen beschikbaar voor gasten, maar omdat we slechts één nacht bleven, hebben we hier geen gebruik van gemaakt. In de pipowagen is een kachel aanwezig die de ruimte snel opwarmt. Ook is er wifi, hoewel deze niet altijd even goed werkt. Maar eerlijk gezegd, wie heeft Wifi nodig op zo'n prachtige locatie? Wij in ieder geval niet.

Conclusie

Samenvattend hebben we enorm genoten van ons verblijf in de pipowagen. Alles was netjes, goed functionerend en brandschoon. De eigenaren waren ontzettend behulpzaam en vriendelijk. De pipowagen zelf was charmant ingericht en de tuin eromheen was goed verzorgd. Als je op zoek bent naar een rustige plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, dan is dit wellicht de perfecte plek voor jou. Wij zijn in ieder geval enthousiast en kijken terug op een heerlijk verblijf.

Wil je ook overnachten bij 'Aan de laak'?

Ik ben op uitnodiging  te gast geweest bij 'Aan de Laak'. De inhoud van dit artikel is gebaseerd op mijn eigen mening en ervaringen. 'Aan de Laak' heeft geen invloed gehad op de inhoud van dit artikel.