5x toffe foodspots in Canggu

Canggu staat bekend om zijn hippe eetgelegenheden en zijn toffe spots. Dit zijn de restaurants die ik aanraad. Je kunt hier genieten van heerlijke eten voor een leuke prijs. 

1. Milk and Madu

Dit restaurant is populair voor ontbijt, brunch en lunch. Alles wat we bestelden was heerlijk, van de zoete pannenkoeken tot de toast met smashed avocado. Het interieur is fantastisch en geeft je echt het Bali-gevoel. Het personeel is vriendelijk en het eten wordt snel geserveerd. Ons bezoek aan Milk and Madu was in totaal erg prettig.

2. Copenhagen

Het concept van dit ontbijtrestaurant is super leuk. Je krijgt een briefje waarop je kunt aankruisen wat je wilt eten. De uitgebreide keuze kan wat keuzestress opleveren, maar alles is heerlijk, dus je maakt altijd de juiste keuze. Het restaurant is niet groot, waardoor er vaak een wachtrij is. De rij gaat echter snel, en het wachten is absoluut de moeite waard. Je geduld wordt rijkelijk beloond.

3. Monsieur Spoon

Monsieur Spoon is de hele dag geopend. Binnen geniet je van de airco, terwijl het grote overdekte terras ook uitnodigt. Hier kun je heerlijk ontbijten, brunchen en lunchen. Naast het smakelijke eten is de koffie een aanrader. Een fijne plek in het centrum van Canggu.

5x toffe foodspots in Canggu
5x toffe foodspots in Canggu
5x toffe foodspots in Canggu

4. The Shady Shack

In dit restaurant, waar je de hele dag terecht kunt, vind je uitsluitend vegan en vegetarische gerechten. Buiten zit je heerlijk onder de overkapping. Het eten is heerlijk, het personeel vriendelijk en de sfeer fantastisch.

5. Pizza Fabbrica

Even zin in iets anders dan nasi goreng? Probeer dan eens de Italiaanse pizza's in dit restaurant. Ze zijn echt heerlijk! Wij kozen voor de pizza met burrata, een absolute aanrader. Het is een groot restaurant, dus je vindt snel een plekje.


Goedkope vlucht naar Bali

Op zoek naar goedkope vluchten naar Bali?

Voor 715 euro kun je retour naar Denpasar.