4x fijn en goedkoop overnachten op Bali

Ben jij op zoek naar leuke accommodaties op Bali, tegen een nog leukere prijs? Ik heb 4 tips voor je op een rijtje gezet. Wanneer je op bookingswebsites gaat kijken, zie je door de bomen het bos niet meer. Dus ben je op zoek naar toffe slaapplekken in Canggu, Munduk, Uluwatu of Kuta! Check deze pagina.

Dit is een absolute aanrader. Belangrijk om te weten, het is een hostel met 2-persoonskamers en gedeelde kamers. Echter hebben de bedden in de gedeelde kamers een eigen ombouw met gordijntje, waardoor je echt je eigen ruimte hebt. Het is schoon, het personeel is super vriendelijk, er is een heerlijke zwembad en je overnacht op de perfecte locatie. Dichtbij het centrum en het strand.

Prijs per persoon per nacht: 11 euro

Zoals de naam al zegt, dit is een homestay die wordt gerund door een hele vriendelijke familie. De kamer is ruim en schoon. Maar het mooiste is, het balkon met uitzicht over de bergen. Elke ochtend wordt het heerlijke ontbijt naar de kamer gebracht, waar je vervolgens van kunt genieten op je balkon.

Prijs per kamer per nacht: 24 euro

Deze bungalows hebben een toffe look. Alles is van hout gemaakt en de badkamer is buiten. Op het 'resort' zijn meerdere van deze bungalows, er is een restaurant en er is een heerlijke zwembad. Binnen 5 minuten wandelen ben je op het strand (Balangan Beach). Wij zijn hier heerlijk tot rust gekomen, buiten de drukte van Uluwatu. 

Prijs per bungalow per nacht: 22 euro

Nadat we na een lange reis aankwamen op het vliegveld van Bali, wilden we snel bij onze accommodatie zijn. Binnen 10 minuten kwamen we dan ook aan bij dit hotel. Dit hotel is netjes en er is een fijn zwembad met lekkere ligbedden. Dit hotel is perfect voor je eerste of laatste nacht op Bali.

Prijs per kamer per nacht: 18 euro

Nieuwsgierig naar meer over Bali? Klik hier!

Ben je van plan om een van deze accommodaties te boeken door dit artikel?

Het zou super leuk zijn als boekt via de links op deze pagina. Ik ontvang dan een klein bedrag en jou kost het niets.