5x toffe foodspots op Gili Trawangan

Tijdens mijn verblijf op het prachtige Gili Trawangan heb ik veel horecagelegenheden bezocht en beoordeeld. Ik heb een lijstje gemaakt met toplocaties voor een heerlijke koffie, een lekkere lunch of een overheerlijk diner.

Tiki Grove

Bij dit restaurant op Gili Trawangan serveren ze taco's in vele verschillende variaties. Wij hebben drie verschillende taco's besteld en stuk voor stuk waren ze heerlijk. Naast het heerlijke eten hangt er ook een geweldige vibe. Toen wij er waren, was het nog geen hoogseizoen, maar we moesten al wel op een tafeltje wachten. Mocht je zeker willen zijn van een plekje, dan is het aan te raden om te reserveren.

La Cala Beachclub

Deze luxere beachclub op Gili Trawangan biedt heerlijke maaltijden aan. Ze hebben een gevarieerd menu met vlees-, visgerechten, pizza's en burgers. De beachclub is gezellig aangekleed met lampjes en je wordt snel geholpen. Als het drukker is, kun je wachten op een van de strandbedden en word je binnen korte tijd geroepen voor je tafeltje. Wij hebben genoten van deze fijne plek op Gili Trawangan.

Trawangan Night Market

Dit is de plek waar je goedkoop kunt eten op Gili Trawangan. De Night Market is een overdekte plek waar veel warungs hun maaltijden verkopen. Je loopt langs de kramen waar de verkopers je proberen over te halen hun maaltijden te kopen. Het eten, zowel vis als vlees, wordt op barbecues voor je klaargemaakt. Wanneer je op Gili Trawangan bent, moet je hier geweest zijn. Hou er rekening mee dat het er warm en druk kan zijn, maar het is zeker een beleving! Bovendien is het eten heerlijk.

5x toffe foodspots op Gili Trawangan
5x toffe foodspots op Gili Trawangan
5x toffe foodspots op Gili Trawangan

Fransesco's Pizza

Wanneer je aankomt op het eiland, kom je meteen langs dit Italiaanse restaurant. Wij waren nogal hongerig, dus besloten hier een pizza te eten. Onze favoriet is de pizza met burrata. Het is een fijne plek waar we heerlijk hebben gegeten. Niet meer en niet minder!

Coffee and Thyme

Ben jij op zoek naar een heerlijk kopje koffie op Gili Trawangan? Dan moet je hier zijn. Ze hebben vele soorten (ijs)koffie. Wanneer je binnenstapt, kom je in het koele restaurant, perfect om even bij te komen van de hitte. Naast koffie serveren ze hier de hele dag eten: ontbijt, brunch en lunch. Ook staan er diverse gebakjes in de vitrine. Dit is een fijne plek met goede producten.

Ik heb ook fantastische foodspots voor je gevonden op andere locaties!