Voordelig op vliegvakantie: ontdek de koopjeshoek

Verken onze koopjeshoek voor voordelige vliegvakanties en bespaar op jouw volgende reis. Ontdek scherp geprijsde vluchten. Ga op avontuur zonder je portemonnee te belasten met onze selectie van voordelige reisopties.

Voordelige vliegtickets Europa

Ben je op zoek naar een voordelig vliegticket binnen Europa? Maakt het je niet zoveel uit waar je naartoe gaat? Hieronder vind je een aantal zeer betaalbare opties.

Dublin

Geniet een paar dagen in de hoofdstad van Ierland. De stad staat bekend om zijn rijke culturele erfgoed, levendige muziekscene, historische architectuur, bruisende pubs en vriendelijke bevolking.

Retour prijs (vanaf): 72 euro

Rome

Retour prijs (vanaf): 112 euro

Rome is de hoofdstad van Italië. Deze stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur, culturele erfgoed en levendige sfeer. 

Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca is een veelzijdige bestemming die voor elk wat wils biedt, of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand, avontuurlijke activiteiten in de natuur, culturele ontdekkingen of levendig nachtleven.

Retour prijs (vanaf): 68 euro

Ibiza

Retour prijs (vanaf): 122 euro

Ibiza staat bekend om zijn bruisende en trendy sfeer, wereldberoemde nachtleven, glamoureuze strandclubs, en hippe feesten die de hele zomer doorgaan. Met zijn adembenemende stranden en kleurrijke zonsondergangen biedt dit Spaanse eiland meer dan alleen feest. 

Athene

Athene staat bekend om zijn rijke geschiedenis, oude monumenten en cultureel erfgoed. Het heeft een schat aan historische bezienswaardigheden, waaronder het Parthenon, de Akropolis en het oude Agora. Daarnaast staat Athene bekend om zijn levendige sfeer, bruisende straten, heerlijke eten en gastvrije bevolking.

Retour prijs (vanaf): 201 euro

Lissabon

Retour prijs (vanaf): 130 euro

Deze heerlijke Portugeze stad staat bekend om zijn gele tram, steile wegen en het heerlijke eten. Struin rond door de binnenstad met zijn mooie gebouwen en geniet op een van de vele terrassen. Kijk hier voor mijn Lissabon tips!

Malaga

Malaga, gelegen aan de zonnige kust van Zuid-Spanje, staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige cultuur en rijke geschiedenis. De stad is de geboorteplaats van de beroemde kunstenaar Pablo Picasso en herbergt een museum gewijd aan zijn werk

Retour prijs (vanaf): 100 euro

Kopenhagen

Retour prijs (vanaf): 83 euro

Kopenhagen, de bruisende hoofdstad van Denemarken, ligt aan de oostkust van het eiland Zeeland. De stad staat bekend om haar fietsvriendelijke cultuur, moderne architectuur en de sfeervolle Nyhavn haven. Kopenhagen charmeert met haar groene parken, haar wereldberoemde gastronomische scene en gezellige straatmarkten.

Praag

Praag, de betoverende hoofdstad van Tsjechië, ligt aan de oevers van de rivier de Moldau. De stad staat bekend om haar adembenemende architectuur, waaronder de Praagse Burcht, de Karelsbrug en de astronomische klok op het Oude Stadsplein. Praag charmeert met haar romantische steegjes, bruisende biercultuur en levendige kunstscene.

Retour prijs (vanaf): 108 euro

Voordelige vliegtickets buiten Europa

Ben je op zoek naar een voordelig vliegticket buiten Europa? Maakt het je niet zoveel uit waar je naartoe gaat? Hieronder vind je een aantal zeer betaalbare opties.

Curaçao

Retour prijs (vanaf): 420 euro

Curaçao, het 'Caribische juweel', staat bekend om zijn betoverende azuurblauwe wateren, kleurrijke koloniale architectuur en levendige lokale cultuur. Met zijn uitgestrekte stranden, zoals het beroemde Mambo Beach en Cas Abao, biedt Curaçao een paradijselijke omgeving voor zon- en zeeliefhebbers.

Kaapverdië

Kaapverdië, het 'Afrikaanse Hawaï', is een archipel van prachtige eilanden in de Atlantische Oceaan, bekend om zijn ongerepte stranden, kristalheldere wateren en relaxte eilandsfeer. Met zijn levendige muziek, zoals de opzwepende ritmes van de morna en de funaná, biedt Kaapverdië ook een heerlijke culturele smeltkroes.

Retour prijs (vanaf): 300 euro

Cancun

Retour prijs (vanaf): 460 euro

Yucatán, het schiereiland waar Cancún deel van uitmaakt, is bekend om zijn Maya-erfgoed, met indrukwekkende ruïnes zoals Chichén Itzá, Tulum, en Uxmal. Het biedt ook de mogelijkheid om te zwemmen in ondergrondse cenotes, te chillen aan de azuurblauwe stranden en te genieten van de Mexicaanse keuken. Op zoek naar een reisroute door Yucatan? Hier vind je mijn reisroute!

New York

New York City, de 'stad die nooit slaapt', staat bekend om zijn iconische skyline, bruisende straten, diverse cultuur en ongeëvenaarde energie. Het is een stad van dromen, waar de mogelijkheden eindeloos lijken en elke hoek een nieuw avontuur biedt. Op zoek naar tips voor jouw reis naar New York? Neem hier een kijkje.

Retour prijs (vanaf): 278 euro


Ben jij op zoek naar een vlucht + verblijf?

Neem dan een kijkje op onderstaande pagina!

Of ga je toch liever met de trein?

Neem een kijkje op onderstaande pagina!



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.