Voordelig op treinvakantie: ontdek de koopjeshoek

Verken onze koopjeshoek met voordelige treinvakanties en bespaar op jouw volgende reis. Ontdek scherp geprijsde treinritten. Ga op avontuur zonder je portemonnee te belasten met onze selectie van voordelige opties.


Voordelig treinen in Europa

De treinverbindingen binnen Europa worden steeds beter. Er gaan meer treinen, de aansluitingen zijn verbeterd en de reis zelf wordt comfortabeler. Ik heb dit de afgelopen jaren zelf ervaren. Hieronder vind je goede deals voor jouw volgende treinreis in Europa.

Parijs

Te boeken vanaf 35 euro enkele reis.

Parijs, de romantische hoofdstad van Frankrijk, is wereldberoemd om zijn iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame. De stad staat bekend om zijn verfijnde keuken, met heerlijke croissants, macarons en gastronomische restaurants. Parijs charmeert met zijn prachtige boulevards, schilderachtige bruggen over de Seine en charmante boetiekjes in de wijken zoals Le Marais en Montmartre. 

Londen

Te boeken vanaf 100 euro enkele reis.

Londen, de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, diverse culturele scene en iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower Bridge en Buckingham Palace. De stad is een smeltkroes van culturen en biedt een schat aan musea, theaters, restaurants en winkels. Met zijn groene parken, zoals Hyde Park en Regents Park, biedt Londen ook een oase van rust te midden van de drukte. 

Brussel

Te boeken vanaf 25 euro enkele reis.

Brussel, de levendige hoofdstad van België, is beroemd om zijn historische architectuur, chocolade en heerlijke Belgische wafels. De stad herbergt ook de Europese instellingen, waardoor het een belangrijk centrum is voor internationale politiek. Brussel charmeert met zijn gezellige pleinen, zoals de Grote Markt, en zijn diverse culinaire scene, met talloze biercafés en gastronomische restaurants.

Berlijn

Te boeken vanaf 38 euro enkele reis.

Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige kunstscene en legendarische nachtleven. De stad herbergt iconische bezienswaardigheden zoals de Berlijnse Muur, de Brandenburger Tor en de East Side Gallery. Berlijn charmeert met zijn eclectische wijken, zoals Kreuzberg en Friedrichshain, waar alternatieve cultuur en trendy boetieks samenkomen

Keulen

Te boeken vanaf 20 euro enkele reis.

Keulen, gelegen in het westen van Duitsland, is beroemd om zijn prachtige gotische kathedraal, de Kölner Dom, en het bruisende carnaval dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. De stad staat ook bekend om zijn levendige kunst- en cultuurscene, met musea zoals het Museum Ludwig en het Wallraf-Richartz-Museum. Keulen charmeert met zijn sfeervolle oude binnenstad, gezellige biergartens en de schilderachtige ligging aan de oevers van de Rijn.



Trein rondreizen in Europa

Hier vind je vooraf samengestelde reizen inclusief hotelovernachtingen en reis. Super handig als je geen zin hebt om alles zelf samen te stellen. Deze reizen zijn ook nog eens verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Wenen, Boedapest & Praag 

Vanaf 735 euro

Tijdens deze rondreis gaat u per trein naar de prachtige hoofdsteden in midden Europa. Naast Wenen, Boedapest en Praag kunt u ook Bratislava bezoeken. In elke stad kunt u blijven zo lang u wilt. Uiteraard zijn de hotels, treintickets en zitplaatsreserveringen inbegrepen. U reist per nachttrein naar Wenen, standaard op basis ven een ligplek in een gedeelde coupe.

Zwarte Woud 

Vanaf 533 euro

Het Zwarte Woud is een perfecte locatie voor een treinvakantie! Het gebied ligt vlakbij de Franse en Zwitserse grens en kent een rijke historie. Zo komt de koekoeksklok hiervandaan en vinden veel sprookjes hier hun oorsprong. Vanuit Nederland reist u snel en comfortabel per ICE naar Offenburg, vanwaar een regionale trein u in Gengenbach brengt.

Parels langs de Moezel

Vanaf 585 euro

Tijdens deze reis bezoek je onder andere Trier, de oudste stad van Duitsland. Deze rondreis van vijf dagen brengt je langs de Moezel en de Rijn en biedt een prachtige combinatie van treinreizen en historische steden. Op de eerste en laatste dag leg je de meeste kilometers af. Op de andere dagen zijn de reistijden vaak korter dan twee uur, waardoor er voldoende tijd is om de plaatsen te verkennen.



Nachttreinen vanuit Nederland

's Nachts reizen heeft als voordeel dat je de volgende dag direct kunt beginnen met het verkennen van je bestemming. Als je dan ook nog eens comfortabel kunt liggen en slapen, is dat helemaal geweldig. Verwacht geen luxe, maar af en toe een nacht doorbrengen in een slaaptrein is prima.

Berlijn

Vanaf 99 euro retour

Met de European Sleeper ben je in één nacht in het bruisende centrum van Berlijn. Geniet een aantal dagen in de Duitse hoofdstad en keer vervolgens ook weer met de nachttrein terug naar huis. Je vertrekt rond half tien 's avonds vanuit Nederland en komt om half zes in de ochtend aan in Berlijn.

Praag

Vanaf 119 euro retour

Met de European Sleeper ben je in één nacht in de hoofdstad van Tsjechië. Geniet een aantal dagen in de deze hoofdstad en keer vervolgens ook weer met de nachttrein terug naar huis. Je vertrekt rond half tien 's avonds vanuit Nederland en komt de volgende ochtend om 11 uur aan in Praag.


Wil je meer weten over reizen met de trein?

Lees het hier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.