Toffe traveldeals mei en juni

Op deze pagina vind je hele goede deals voor de maanden mei en juni. Wil jij er even tussenuit naar de zon? Zonder dat het te veel kost? Neem dan hier een kijkje voor de beste deals!

Voor onder de 250 euro naar Spanje

Ga 6 dagen naar Coma Ruga, Spanje. Inclusief vlucht, overnachting en ontbijt. Het hotel heeft een zwembad, ligt dichtbij het centrum en het strand, en heeft een beoordeling van 8.0. De vlucht gaat vanuit Amsterdam. 

Ga 6 dagen naar Salou, Spanje. Inclusief vlucht, transfer en overnachting. Het hotel heeft een zwembad, ligt in het centrum van Salou. Het hotel een beoordeling van 8.3 De vlucht gaat vanuit Eindhoven.

Voor onder de 400 euro naar Griekenland

Ga 6 dagen naar Malia, Kreta, Griekenland. Inclusief vlucht, transfer en overnachting. Het appartement heeft een zwembad, ligt dichtbij het centrum en heeft een beoordeling van 9.2. De vlucht gaat vanuit Düsseldorf.

Ga 6 dagen naar Chalkidiki, Pefkochori, Griekenland. Inclusief vlucht, transfer en overnachting. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het strand en heeft een zwembad. Het hotel krijgt een beoordeling van 9.2. De vlucht gaat vanuit Amsterdam, Schiphol Airport.

Ga 8 dagen naar Faliraki, Rhodos, Griekenland. Inclusief vlucht, transfer en overnachting. Het hotel ligt in Rhodos stad op 800 meter van het strand en heeft een zwembad. Het hotel krijgt een beoordeling van 8. De vlucht gaat vanuit Brussel Airport. 

Voor onder de 300 euro naar Italië

Ga 6 dagen naar Rimini, Italië. Inclusief vlucht, ontbijt en overnachting. Het hotel ligt direct aan het strand en in de omgeving zijn diverse winkels, restaurants en bars. Het hotel krijgt een beoordeling van 8.8. De vlucht gaat vanuit Einhoven Airport.

Ga 6 dagen naar Padenghe Sul Garda aan het Gardameer in Italië. Inclusief vlucht en overnachting. appartement ligt direct aan het gardameer en heeft een zwembad. Het appartement krijgt een beoordeling van 8.7. De vlucht gaat vanuit Eindhoven.

Zon, zee en strand
Zon, zee en strand
Zon, zee en strand

In de maanden mei en juni is de kans op zonnig weer in landen als Spanje, Griekenland, Portugal, Malta, Kroatië en Italië heel groot. Het zijn ideale bestemmingen om te genieten van zon, zee en strand.


Retourvlucht onder de 100 euro

Nice, Frankrijk

Als je er in mei een paar dagen tussenuit wilt, kun je voor minder dan honderd euro retour vliegen naar Nice. In deze periode is het weer meestal prachtig in Nice. Nice ligt aan de Middellandse Zee. Dus de perfecte bestemming voor zon, zee en strand. De vlucht vertrekt vanaf Eindhoven. 

Rijeka, Kroatië

Rijeka is een stad in Kroatië, de derde grootste van het land en een belangrijke havenstad. Gelegen aan de Adriatische Zee, biedt het een combinatie van stadse sfeer en strandplezier. Dus als je op zoek bent naar een bestemming met zowel een levendige stad als zon, zee en strand, dan is dit een topdeal!

Barcelona, Spanje

Iedereen kent natuurlijk de stad Barcelona. Deze stad heeft veel te bieden: naast een prachtige stad ligt het ook aan het strand. Dus een stedentripje met lekker eten, mooie bezienswaardigheden en een dagje strand. De vlucht is onder de €100,-, top toch?

Tirana, Albanië

Rechtstreekse vlucht van Eindhoven naar Tirana voor een koopje! Eenmaal aangekomen in Albanië kun je in deze stad blijven, maar je kunt er ook voor kiezen om richting de kust te gaan. De totale prijs voor de retourvlucht is slechts €70,- per persoon! Wat een koopje!

Blijf deze pagina in de gaten houden, want deze wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe deals. Als er nieuwe aanbiedingen online komen die de moeite waard zijn, worden ze hier geplaatst.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.