Toffe traveldeals: pakketreizen naar de zon!

Wil je low-budget op vakantie? Neem dan een kijkje op deze pagina en ontdek geweldige reisaanbiedingen naar Spanje, Italië, Griekenland, Portugal of Turkije. Deze pakketreizen nemen al je zorgen weg, dus waar wacht je nog op? Boek nu!

Pakketreizen naar Spanje


ESTARTIT (Costa del Sol)

Vanaf 246 euro

Even heerlijk genieten aan de Costa del Sol! Verblijf in een comfortabel appartement met zwembad, op slechts 200 meter van het zandstrand. Bovendien ligt de haven van Estartit op slechts 1 km afstand van dit complex.

MAGALUF (Mallorca)

Vanaf 218 euro

Op zoek naar een zorgeloze vakantie op het prachtige Spaanse eiland Mallorca? Dan zijn de Vista Sol Appartementen precies wat je zoekt. Dit driesterrencomplex biedt alles wat je nodig hebt: comfortabel ingerichte appartementen, een verfrissend zwembad, een buffetrestaurant en het ligt op loopafstand van zowel het strand als het centrum van de levendige badplaats Magaluf.

CALPE (Costa Blanca)

Vanaf 228 euro

In de Spaanse plaats Calpe vind je de perfecte combinatie van strand en cultuur. Kies je voor Appartementen Zafiro, dan heb je beide binnen handbereik, met het strand zelfs direct voor de deur. Dit viersterrenhotel biedt verzorgde appartementen en verfrissende zwembaden voor een aangenaam verblijf.

Pakketreizen naar Italië


RIMINI

Vanaf 215 euro

Een korte vakantie naar Rimini! Deze accommodatie is gunstig gelegen, vlakbij het strand en het centrum. Ideaal om te genieten van de Italiaanse zon. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs!

MAGLIANO (Toscane)

Vanaf 241 euro

Op vakantie naar de prachtige Italiaanse regio Toscane? Dan is Borgo Magliano Resort de ideale bestemming voor jou. Neem een verfrissende duik in het zwembad van dit viersterrencomplex, geniet van de vele sportfaciliteiten, proef heerlijke gerechten in het restaurant en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht over de bergen.

Pakketreizen Low Budget
Pakketreizen Low Budget
Pakketreizen Low Budget

Pakketreizen naar Griekenland


KREMASTI (Rhodos)

Vanaf 290 euro

In de badplaats Kremasti op het Griekse eiland Rhodos biedt het kleinschalige en kleurrijke Aparthotel Valsami een rustige locatie. Met een riante zwembad, comfortabele appartementen en diverse activiteiten is dit driesterrencomplex de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie.

KOS-STAD (Kos)

Vanaf 412 euro

Verken het Griekse eiland Kos op de fiets vanuit Appartementen Agela, gelegen in de buurt van Kos-Stad. Ontspan tussen het verkennen door in een van de comfortabele appartementen, geniet van de zon op het terras en neem een verfrissende duik in het zwembad. Voor kinderen is er een apart kinderbad beschikbaar in dit driesterrencomplex!

MOLIVOS (Lesbos)

Vanaf 267 euro

Appartementen Gorgona bevinden zich op een heuvel, waardoor je kunt genieten van een schitterend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het plaatsje Eftalou. Dit charmante dorpje ligt op loopafstand van het strand, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van luie dagen. Als je het centrum van Molivos wilt verkennen, kun je een wandeling maken, maar je kunt ook profiteren van het feit dat de eigenaar van Gorgona ongeveer vier keer per dag een pendeldienst met een busje naar het centrum aanbiedt. Handig, toch?

Pakketreizen naar Portugal


LISSABON

Vanaf 322 euro

Een stedentrip in Lissabon wordt gegarandeerd een succes wanneer je verblijft in Hotel Inn Rossio. Dit bescheiden hotel bevindt zich op een centrale locatie in het hart van de stad. De kamers zijn comfortabel en schoon, maar met zoveel bezienswaardigheden binnen handbereik zul je hier waarschijnlijk niet veel tijd doorbrengen.

PORTIMAO (Algarve)

Vanaf 269 euro

Als je op zoek bent naar het gemak van een appartement met kitchenette en een goede uitvalsbasis om de Algarve te verkennen, dan is het eenvoudige Studio 17 zeker het overwegen waard. Bovendien beschikt het over een zwembad, wat het verblijf nog aangenamer maakt.

PRAIA DA ROCHA (Algarve)

Vanaf 269 euro

Voor een relaxte vakantie in de Portugese Algarve is Appartementen Mirachoro Praia da Rocha de perfecte keuze. De ruime, maar eenvoudige appartementen liggen in een prachtige tuin met een heerlijk zwembad, waar je kunt ontspannen op comfortabele ligbedden. De Algarve biedt ook volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Met een huurauto kun je langs de adembenemende kust rijden en de mooiste baaien en zandstranden ontdekken. In Portimao zijn diverse uitstekende visrestaurants te vinden.

Pakketreizen naar Turkije


ALANYA (Turkse Riviera)

Vanaf 334 euro

Geniet van het vakantiegevoel met het comfort van thuis in het viersterren Time to Smile Kleopatra Tuna in Alanya. Hier vind je betaalbare en moderne appartementen, direct aan het strand gelegen. Laat de Turkse zon maar komen!

ALANYA (Turkse Riviera)

Vanaf 285 euro

In de ruime appartementen van Appartementen Green Park geniet je van een rustig maar centraal verblijf. Hier vind je alle basisvoorzieningen en het buitenterrein is heerlijk ruim, inclusief twee zwembaden waarvan één met leuke glijbanen. Ook handig: je kunt gratis meerijden met het busje dat twee keer per dag naar het strand gaat. En vergeet de grote bazaar niet, vlakbij gelegen, waar je leuke souvenirs kunt vinden.

KUSADASI (Noord-Egeïsche zee)

Vanaf 350 euro

Als je op zoek bent naar een kleinschalig verblijf in Turkije, dan is Rosy Suites een uitstekende keuze. Dit driesterren complex aan de rand van Kusadasi biedt een zwembad, een poolbar en verzorgde kamers. Bovendien ligt het strand op loopafstand.

Pakketreizen Low Budget
Pakketreizen Low Budget
Pakketreizen Low Budget

Op zoek naar andere toffe traveldeals?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.