Toffe Travel Tuesday deals 2024!

Eerst hebben we Black Friday, dan Cyber Monday, maar de meest belangrijke dag in de reiswereld is toch wel Travel Tuesday. Op deze dag vind je de beste kortingen op reizen en belevenissen. Hier zijn enkele geweldige deals die je niet wilt missen!

Travel Tuesday deals 2023 bij TUI.nl

Bij Travel Tuesday ligt de focus dan ook vooral op een ervaringsgerichte aankoop. Kom los van de dagelijkse sleur en ontspan in jouw favoriete vakantiebestemming. Wil je overwinteren op Zanzibar, cocktails drinken op een all-inclusive resort of op wintersport? Of eindelijk eens die stedentrip maken die zo hoog op je bucketlist staat? Laat je verrassen en leg jouw eerstvolgende vakantie vast – mét korting.

Travel Tuesday deals 2023 bij Booking.com

Laat je verleiden door de verbluffende Travel Tuesday deals van Booking.com, geldig tot 29 november. Bespaar 30% of meer op accommodaties! Boek vóór 29 november 2023 en geniet van je verblijf wanneer je maar wilt vóór het einde van 2024. Mis deze kans niet en boek nu!

Travel Tuesday deals 2023 bij Transavia

Profiteer van de Travel Tuesday-hype met geweldige kortingen op vliegtickets bij Transavia! Of je nu van plan bent om binnenkort op wintersport te gaan of op zoek bent naar wat zon, de website van Transavia staat boordevol fantastische deals die je niet wilt missen. Ontdek en boek vandaag nog jouw ideale vlucht!

Travel Tuesday deals 2023 bij Hostelworld

Bij Hostelworld zijn momenteel aanzienlijke kortingen beschikbaar. Na een korte verkenning heb ik gezien dat zelfs de meest leuke hostels deelnemen aan deze aanbieding. Kortingen tot wel 50% zijn geen uitzondering. Dus als je binnenkort op reis gaat en nog een overnachting moet boeken, is dit wellicht het perfecte moment om dat te doen!

Ben je nieuwsgierig naar wat ik toffe hostels vind?

Hier vind je mijn lievelings-hostels in Azië

Travel Tuesday deals 2023 bij NS International

NS heeft besloten om de Black Friday-deals te verlengen tot en met Travel Tuesday. De deal is werkelijk geweldig: 25% korting op jouw interrailpas. Als treinreizen jouw favoriete manier van reizen is en je van plan bent een treinreis te maken, mag je deze topaanbieding niet missen. Ga ervoor en geniet van de voordelen!

Travel Tuesday deals 2023 bij Qatar Airways

Het lijkt heel slim om te wachten tot 28 november voor het boeken van vluchten met korting. Met de deelname van Qatar Airways aan Travel Tuesday, heb je waarschijnlijk een uitstekende kans om je vluchten tegen een gereduceerd tarief te boeken. Veel succes met het plannen van je reis!

Travel Tuesday deals 2023 bij KLM

KLM biedt ook aantrekkelijke kortingen tijdens Travel Tuesday. Het is het perfecte moment om op zoek te gaan naar een geweldige deal naar jouw droombestemming. Of je nu denkt aan Curaçao, Rome of New York, deze kans wil je niet missen. Ga ervoor en ontdek de mogelijkheden!

Travel Tuesday deals 2023 bij Get Your Guide

Heb je jouw reis al geboekt maar ben je op zoek naar leuke activiteiten met een gids? Dan is er goed nieuws! Get Your Guide biedt aanzienlijke kortingen aan, tot wel 50%. Profiteer ervan en ontdek geweldige activiteiten tijdens jouw reis!


Wat is Travel Tuesday?

Travel Tuesday is dé dag waarop tal van bedrijven die iets met reizen te maken hebben, hoge kortingen aanbieden. Deze kortingen zijn vaak exclusief op deze dag verkrijgbaar. Hoewel Travel Tuesday in Nederland nog niet zo bekend is als in Amerika, waar het al jaren een begrip is, staat het in de toekomst wellicht voor een magische groei hier. Voordat het zo groot wordt, kun jij hier alvast profiteren van geweldige aanbiedingen!

Wanneer is Travel Tuesday?

Travel Tuesday valt altijd na Cyber Monday en Black Friday. Black Friday vindt plaats na Thanksgiving, dat altijd op de vierde donderdag van november valt. Hier zijn de data voor Travel Tuesday voor de komende jaren:

2023: 28 november

2024: 26 november

2025: 25 november



Hier vind je meer reisinspiratie...


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.