WILD | Deo & Shampoobar gemaakt van natuurlijke ingrediënten

Ik heb de deodorant en shampoo bar van Wild Cosmetics getest, een merk dat zich richt op natuurlijke en duurzame cosmetica. In dit artikel deel ik mijn ervaringen met deze producten.

WILD cosmetics

Wild Cosmetics is een merk van natuurlijke en duurzame cosmetica, gericht op het aanbieden van producten die goed zijn voor de huid en het milieu. Ze staan ​​bekend om hun assortiment aan natuurlijke deodorants, die vrij zijn van schadelijke chemicaliën zoals aluminium, parabenen en synthetische geuren. In plaats daarvan maken ze gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals natriumbicarbonaat, kokosolie en bijenwas om effectieve en verzorgende deodorants te creëren. Wild Cosmetics streeft ook naar duurzaamheid door recyclebare verpakkingen te gebruiken en te streven naar een verminderde milieu-impact in hun productieprocessen.

Mijn ervaring

Ik heb de producten van Wild ontvangen om te testen. Zodra ik ze binnenkreeg, ben ik meteen begonnen met het gebruik van de deodorant. Tijdens mijn reis heb ik de shampoobar uitgeprobeerd.

Fijn in gebruik

De deodorant case is handig in gebruik en eenvoudig bij te vullen met de deodorant. De deodorant zelf smeert makkelijk en heeft een heerlijke geur (er zijn meerdere geuren beschikbaar). De shampoobar is compact en handig om mee te nemen, vooral in mijn backpack. Dankzij hun relatief kleine formaat zijn zowel de deodorant als de shampoobar gemakkelijk op te bergen.

WILD Deo

Ik heb aanleg voor eczeem en ben allergisch voor veel producten, maar gelukkig niet voor de deodorant van Wild. Wanneer ik dit product gebruik, heb ik totaal geen last van huidklachten. Ik denk dat dit komt doordat de deodorant uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat. Als ik 's ochtends de deodorant aanbreng, hoef ik me de hele dag geen zorgen te maken. De geur blijft de hele dag behouden, zelfs tijdens mijn verblijf in het warme Azië. Het is echt geweldig!

WILD Shampoobar

Deze shampoobar werkt echt fantastisch! Tijdens het douchen masseer ik hem goed door mijn haar, en hij schuimt lekker op, zodat ik mijn haar grondig kan wassen. Na gebruik bewaar ik de bar gewoon in een plastic zakje, zodat ik hem de volgende keer weer kan gebruiken. En de geur? Die is gewoon heerlijk! (Er zijn meerdere geuren verkrijgbaar.)

Wild kortingscode

Wil jij deze producten ook hebben?

Met de code IKGAOPREIS krijg je 20% korting!

Dit artikel is volledig onafhankelijk geschreven en reflecteert mijn eigen mening. Ik heb de producten ontvangen om ze te testen, maar de inhoud is niet beïnvloed door Wild Cosmetics.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.