Hotelreview: Mr. Jigs in Venlo

Lees hier mijn gedetailleerde review van Hotel Mr. Jigs. Ontdek mijn ervaringen met de accommodatie, de faciliteiten en de service van dit hotel. Ik deel mijn indrukken om je te helpen bij het plannen van je verblijf. Ontdek of Hotel Mr. Jigs de perfecte keuze is voor jouw volgende reis.

Eerste indruk

Bij binnenkomst in het hotel was mijn eerste indruk meteen positief. De entree oogt prachtig, met een gezellige bar, en ik werd hartelijk ontvangen. Na het inchecken begaf ik me naar mijn kamer. Ook hier was mijn eerste indruk goed. Alles was keurig verzorgd, de douche was mooi en er stond een redelijk groot bed!

Ligging

Het hotel bevindt zich in het hart van Venlo, op de voormalige locatie van het stations-hotel. Vanaf het treinstation loop je in slechts 1 minuut naar het hotel. Een uitdaging is echter dat het hotel geen eigen parkeergelegenheid heeft. Gasten kunnen hun auto parkeren in een van de parkeergarages in het centrum van Venlo. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar het hotel.

Comfortkamer

Tijdens mijn verblijf in het Mr. Jigs hotel koos ik bijna altijd voor de comfortkamer. Deze kamer is ideaal voor twee personen, met een oppervlakte van 16 m2, een kingsize bed, een smart tv met Netflix, gratis wifi in het hele hotel, en een heerlijke douche met toilet. Wat wil je nog meer?


De comfortkamer

Mr. Jigs
Mr. Jigs

Deluxekamer

Ik heb ook twee keer verbleven in de Deluxe kamer. Deze kamer is iets ruimer, met een oppervlakte van 19 m2. Net als de comfortkamer biedt deze kamer dezelfde voorzieningen, maar met als extraatje een prachtig uitzicht over het plein voor het gebouw.

De bar

Het hotel heeft geen restaurant, maar wel een gezellige bar waar je kunt genieten van een heerlijke cappuccino, een biertje of wijntje, of zelfs van een smakelijke cocktail. Hier vind je ook de incheckbalie en wordt het ontbijt geserveerd. Het is eigenlijk de ruimte waar altijd wel iets te beleven valt. Ik heb hier regelmatig zitten werken, wat ook zeker aan te raden is. Er is goede wifi en voldoende stopcontacten beschikbaar.


De bar

Mr. Jigs
Mr. Jigs

Extra service

De extra service van dit hotel is echt top. Denk aan het heerlijke ontbijt dat elke ochtend klaarstaat, bestaande uit koffie of thee, fruit en een croissant. Elke keer als je terugkeert naar je kamer liggen er zelfs zakjes popcorn voor je klaar. Maar het allerleukste aan de extra service is het super vriendelijke personeel. De dames die in dit hotel werken zijn ontzettend lief, geïnteresseerd en behulpzaam. Wil je contact met het personeel? Je stuurt ze gewoon een whatsappje

Prijs / Kwaliteit

Dit hotel kost gemiddeld €107,- per nacht per kamer, wat gezien het gemiddelde cijfer van 8,5 niet al te duur is. Je krijgt veel waar voor je geld, zoals schone ruime kamers in het centrum van Venlo. Ik denk niet dat je een betere prijs-kwaliteitverhouding kunt vinden in Venlo.

Eindbeoordeling

Dit hotel is gewoon een geweldige plek om te verblijven. Als ik ooit weer naar Venlo ga, kies ik absoluut weer voor het Mr. Jigs hotel. Ik word blij van de vriendelijke mensen, de gezellige sfeer, de moderne uitstraling en de ruime kamers.

Ben je nu net zo enthousiast geworden als ik en wil je ook een nachtje verblijven in dit hotel?

Boek nu je overnachting bij Mr. Jigs!

* Het hotel is erg goed beoordeeld, met een score van 8.5. 

Op zoek naar een leuk restaurant in Venlo?

Neem hier een kijkje!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.