Review: Hotel in het huis van Deventer

4 persoonsbed, Hotel in het huis van Deventer

Ik ging samen met 3 vriendinnen een nachtje op pad en koos voor Deventer, waar we verbleven in Hotel in het Huis van Deventer. In dit artikel deel ik mijn mening over het hotel.

Aankomst bij het hotel

Voorafgaand aan onze aankomst bij het hotel hadden we al prettig gecommuniceerd met de medewerkers. Eenmaal aangekomen bij het hotel werden we vriendelijk ontvangen. Er was een korte uitleg over de voorzieningen, en de kamer werd aan ons getoond. Er was een gezamenlijke ruimte waar we koffie en thee konden pakken, dit zat inbegrepen bij de overnachting. Ook was er zeer snel internet aanwezig. 

De hotelkamer

Tijdens het boeken hadden we gekozen voor het 4-persoonsbed, wat gezellig was om met zijn allen op één kamer te verblijven. De foto's beloofden een groot bed voor 4 personen, en dit bleek ook zo te zijn. Het bed was comfortabel en extra gezellig met zijn vieren. De kamer had verder een open douche en een open toilet. Wij vonden dit niet zo prettig. De kamer was ruim en schoon. 

De ligging van het hotel

Het hotel bevindt zich in het centrum van de stad, wat een gunstige locatie is. We parkeerden onze auto aan de overkant van het water en namen de veerpont. Het was slechts 5 minuten wandelen tot we bij het hotel aankwamen.

Het ontbijt

Het ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk. We kregen koffie of thee, versgeperste jus d'orange en een gembershortje. Daarnaast werd er een plank geserveerd met brood, kaas, ei, jam, kwark met cruesli en pannenkoekjes. Alles was biologisch en het was ruim voldoende.

Mijn mening

Ons verblijf bij Hotel in het Huis van Deventer was uitstekend. De optie voor een 4-persoonsbed was de reden waarom we voor dit hotel kozen, en alles was eigenlijk goed geregeld. Het enige minpuntje voor ons was het open toilet op de kamer. Afgezien daarvan hebben we geen negatieve ervaringen met dit hotel. Dus als je op zoek bent naar een hotel in het centrum van Deventer, kan ik je deze zeker aanbevelen!


Tijdens ons verblijf in Deventer zijn we ook gaan Floaten!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.