Toffe Travel TUI.nl Deals 2024

Vorig jaar ben ik naar Mexico gereisd, en ik koos voor TUI.nl. Het was een uitstekende ervaring en in dit artikel deel ik graag waarom, en wat TUI.nl nog meer te bieden heeft! Voor mij is TUI een van mijn favoriete reisorganisaties.

Wat maakt TUI.nl zo goed?

TUI.nl blinkt uit in strakke organisatie, wat het reizen een plezierige ervaring maakt. Ze houden je goed op de hoogte van eventuele wijzigingen in vluchttijden, de gebruiksvriendelijke app maakt het gemakkelijk om alles bij te houden, en herinneringsmails zorgen ervoor dat het vrijwel onmogelijk is om je vlucht te missen. Tijdens de vlucht wordt er goed voor je gezorgd, ook al is mijn persoonlijke mening over vliegtuigvoedsel niet al te positief. Eenmaal op je bestemming aangekomen, kun je profiteren van de vele tips en suggesties die TUI voor je in petto heeft.

Met TUI.nl naar Mexico

Vluchten van Amsterdam naar Cancun met TUI.nl zijn beschikbaar op elke donderdag, zaterdag en maandag. De prijzen voor deze vluchten variëren, met enkele reizen van ongeveer €400,- tot soms meer dan €600,-. De terugvluchten vinden ook plaats op donderdag, zaterdag en maandag. Het voordeel van deze TUI.nl-vluchten naar Cancun is de rechtstreekse verbinding, waardoor je in ongeveer 13 uur in een compleet nieuwe wereld aankomt!


Toffe bestemmingen in Mexico


Duurzaam op wintersport met TUI.nl

Met de TUI Express, de trein van TUI.nl, kun je comfortabel op wintersport naar Oostenrijk. Je stapt in de trein, slaapt daar en de volgende ochtend sta je fris en fruitig op je wintersportbestemming. De terugreis verloopt op dezelfde eenvoudige manier. Ik ben sowieso fan van reizen met de trein, en dat het nu ook mogelijk is naar de wintersportbestemmingen is helemaal mooi! TUI.nl biedt ook de mogelijkheid om zelf je accommodatie te kiezen, of je nu voor een hotel of appartement gaat, en of je halfpension of all-inclusive wilt. Wil je op loopafstand van de lift verblijven of vind je het ook prima om met de bus naar de piste te gaan? Er zijn zoveel mogelijkheden met de daarbij behorende prijzen. Er is voor iedereen wel iets passends te vinden bij TUI.

Op groepsreis met TUI.nl

Waar TUI misschien minder bekend om staat, is het organiseren van groepsreizen. Maar ook dat bieden ze aan, zowel reguliere groepsreizen als groepsreizen speciaal voor singles. De bestemmingen variëren en omvatten plaatsen zoals Sri Lanka, Thailand, Marokko, Zuid-Afrika, Vietnam, IJsland en nog veel meer.

Ga jij binnenkort op vakantie? Overweeg dan zeker om je reis te boeken bij TUI. Het is een toporganisatie die ervoor zorgt dat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten!


Toffe aanbieding bij TUI.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.