Toffe Black Friday Deals 2023

Laat je betoveren door de ongelooflijke Black Friday-deals van 2023, die niet alleen je portemonnee sparen, maar ook de deur openen naar buitengewone reiservaringen! Ontdek hier de meest verleidelijke aanbiedingen die je reislust doen oplaaien.

Fresh 'n Rebel Clam 2 - ANC voor maar €55,-

Ik heb een review geschreven over deze koptelefoon, en zoals je kunt lezen, ben ik er zeer tevreden over! Het mooie is dat hij nu in de aanbieding is. Voor slechts €55,- kun jij hem bemachtigen! 

Fresh 'n Rebel Clam 2 - ANC

Interrailpass met 25% korting!

Reizen met de trein is mijn favoriete manier van reizen. Als je van plan bent om een treinreis te maken, is dit echt een topaanbieding: 25% korting op jouw interrailpass.

NS international

Wil je meer weten over mijn treinreizen? De voordelen? 


Mexico

Fairfriday bij TUI, tot wel €100,- korting per persoon

Op zoek naar een vakantie met korting. Dan ben je bij TUI op het juiste adres. Ze noemen het geen Black Friday, maar Fairfriday. De duurzamere vakanties zetten ze in het zonnetje waardoor jij profiteert van voordeel. Zo ontvang je vanaf vrijdag 24 november tot 100,- Fair Friday voordeel per persoon.

Albelli, tot wel 50% korting!

Wanneer ik een fotoboek maak, doe ik dat altijd via Albelli. Ik wacht vaak tot er een goede korting is en bestel dan het boek en wat losse foto's. Dit is weer zo'n moment. Met de code BF2023 kun je tot 50% korting scoren!


Ben jij op zoek naar toffe cadeaus voor backpackers? Ik heb een aantal ideeën op een rijtje gezet! Heb je toch nog een leuk cadeau voor tijdens Sinterklaas of Kerst!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.