Op zoek naar cadeaus voor je reislustige vrienden en familie?

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een familielid, vriend of vriendin die dol is op reizen? Ontdek hier de ultieme (kerst)cadeaus om onder de kerstboom te leggen. Of misschien komt Sinterklaas langs en wil je wat leuke ideeën voor je vriend of vriendin die van backpacken houdt. Hier vind je die ideeën!

Cadeaus onder de 10 euro.

Elk jaar spelen wij een dobbelspel met de familie, waarbij ik cadeautjes van onder de 10 euro moet kopen. Hier zijn enkele leuke ideeën voor betaalbare cadeautjes!

Waterdichte telefoonhoes

Een waterdichte telefoonhoes is een must-have voor vakantiegangers die naar tropische bestemmingen reizen. Het beschermt je telefoon tegen water, zand en avontuurlijke activiteiten, zodat je zorgeloos kunt genieten en onvergetelijke momenten kunt vastleggen. Al mijn foto's in en om het water maak ik met deze hoes om mijn telefoon. 

Reisslotje

Cijferslotjes zijn ongelooflijk handig voor reizigers tussen 25 en 40 jaar. Ze elimineren het risico van het kwijtraken van fysieke sleutels, wat vooral voor mensen in deze leeftijdsgroep een voordeel is. Met een cijferslotje kun je je bagage of waardevolle spullen veilig vergrendelen en gemakkelijk toegang krijgen met een persoonlijke code, zonder gedoe met sleutels. Het biedt gemoedsrust en gemak tijdens je reizen.

Kofferlabel

Een kofferlabel, ook wel bagagelabel genoemd, is een onmisbare metgezel wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. Het zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk jouw bagage herkent op de luchthavenband. Bovendien zijn bagagelabels tegenwoordig niet alleen praktisch, maar ook trendy en leuk. Dus ze vormen een geweldig cadeau-idee voor reizigers.

Boek

Een boek is altijd een geweldig cadeau. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een e-book, omdat ik het gemakkelijk op mijn e-reader kan zetten zonder extra gewicht mee te dragen. Hier is een lijst met leuke boeken die ik kan aanbevelen.

Paspoorthoes

Het gebruik van een paspoorthoesje is voor mij onmisbaar tijdens al mijn reizen. Hierin bewaar ik niet alleen mijn paspoort, maar ook vaak mijn bus- of treintickets en mijn creditcard. Ik vind het handig om een hoes om mijn paspoort te hebben, omdat het deze beschermt tegen beschadigingen en kreukels. 

Met 'IKGAOPREIS15' krijg je 15% korting bij paspoorthoes.nl!

Cadeaus onder de 25 euro.

Als je bereid bent iets meer uit te geven, vind je hier cadeau-ideeën tot 25 euro!

Hamamdoek

Een hamamdoek is de ideale metgezel voor reizigers tussen 25 en 40 jaar. Deze handdoek is compact op te vouwen, waardoor hij weinig ruimte in je bagage inneemt. Bovendien droogt hij razendsnel, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten tot je hem weer kunt gebruiken. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en gemak voor avontuurlijke reizigers. Mijn hamamdoek heb ik van www.hamamdoek.com. Dit is een topartikel!

Drybag

Voor reislustige avonturiers is een drybag een absolute must, vooral bij bestemmingen met veel water. Deze slimme tas zorgt ervoor dat al je spullen veilig en droog blijven, zelfs tijdens dagen op zee, zoals mijn vierdaagse boottocht in de Filipijnen bewees. Dus, als jij van plan bent om volop van wateravonturen te genieten, is een drybag een onmisbare metgezel om je reis zonder zorgen en natte verrassingen te maken.

Pakking Cubes

Deze artikelen zijn ontzettend handig voor reizigers die met een backpack op pad gaan. Door je spullen in deze cubes te organiseren, hoef je niet telkens je hele tas overhoop te halen. Elk tasje is toegewezen aan specifieke items, zoals ondergoed, sokken, shirts, enzovoort. Wat mij betreft zijn deze cubes echt onmisbaar tijdens het reizen.

Slaapmasker

Een slaapmasker is ongelooflijk handig voor reizigers tussen 25 en 40 jaar, vooral wanneer je in slaapzalen verblijft. In dit soort accommodaties wordt het licht vaak aan- en uitgeschakeld terwijl mensen in en uit de kamer komen. Met een slaapmasker op heb je hier totaal geen last van, en kun je genieten van een ongestoorde nachtrust, ongeacht de omstandigheden om je heen. Het is een kleine investering die een groot verschil kan maken in je slaapcomfort tijdens het reizen.

Cadeaus onder de 40 euro.

Als je nog iets meer te besteden hebt, zijn hier enkele echt leuke cadeaus. Ik heb al deze cadeaus ontvangen tijdens kerst of Sinterklaas, en ik heb ze allemaal veel gebruikt tijdens mijn reizen.

Powerbank

Een powerbank is een absolute must-have voor reizigers tussen 25 en 40 jaar. Deze draagbare energiebron zorgt ervoor dat je elektronische apparaten zoals smartphones, tablets en draadloze oortjes altijd opgeladen zijn, ongeacht waar je je avonturen brengen. Het houdt je verbonden met het thuisfront, helpt je navigeren in onbekende steden met behulp van apps en zorgt ervoor dat je belangrijke momenten kunt vastleggen zonder je zorgen te maken over een lege batterij. Een powerbank maakt reizen efficiënter en zorgelozer, waardoor je optimaal kunt genieten van je ervaringen onderweg. Zelf heb ik een Samsung Powerbank, waar ik heel tevreden over ben. 

Flightbag

Wanneer ik per vliegtuig op reis ga, kies ik ervoor om mijn backpack te voorzien van een beschermhoes. Hiermee zorg ik ervoor dat mijn gehele backpack tijdens de reis veilig afgesloten is. Dit geeft me gemoedsrust, wetende dat anderen niet in mijn tas kunnen komen. Bovendien heeft het als bijkomend voordeel dat mijn backpack aanzienlijk schoner blijft. Het is echt een win-winsituatie.

Dag rugzak

Tijdens vakanties neem je meestal een koffer of backpack mee, maar het is ook handig om op je bestemming een kleine rugzak te hebben. Hierin kun je gemakkelijk water en snacks meenemen. Persoonlijk ben ik groot fan van de compacte rugzakken van Decathlon. Ze zijn duurzaam, comfortabel om te dragen, en bovendien vriendelijk voor je portemonnee.

Cadeaus voor boven de 50 euro.

Hier zijn enkele duurdere items/ervaringen die je als cadeau kunt geven. Elk van deze is een echte topper! Ik zou hier heel blij en tevreden mee zijn.

Koptelefoon

Ik heb nu al ongeveer een jaar een koptelefoon met ruisonderdrukking (Noise Cancelling) en ik ben er echt dolblij mee. Deze koptelefoon maakt reizen per vliegtuig veel aangenamer doordat je het storende gezoem van het vliegtuig niet meer hoort. Ook in de sportschool is het een verademing; je wordt niet afgeleid door het rumoer van je medesporters. Mijn persoonlijke keuze was de Fresh 'n Rebel Clam 2 ANC, en ik heb er zelfs een review over geschreven die je HIER! kunt lezen. Het was echt een geweldige aankoop, en dat voor een zeer betaalbare prijs.

Backpack

Het ultieme cadeau voor een backpacker is zonder twijfel een nieuwe backpack. Er zijn zoveel opties beschikbaar, variërend in prijsklassen, maten, kleuren en gebruiksgemak. Daarom is het van cruciaal belang om te weten wat de ontvanger precies wenst als je dit geschenk overweegt. Zelf ben ik erg tevreden met mijn Osprey Ariel 55, die ik als een topper beschouw. Als je meer wilt weten, ik heb een uitgebreide review geschreven. Die kun je HIER lezen.

Een beleving

Als je vrienden of familieleden voor een langere tijd op reis gaan, overweeg dan om hen een ervaring op hun bestemming cadeau te doen. Op deze manier ontlast je hen van extra bagage en geef je toch een waardevol geschenk. Denk aan unieke ervaringen zoals een boottour, fietstocht, het huren van een scooter, een bezoek aan een museum of een bijzondere overnachting.

Ideeën kun je opdoen bij: 

Heb jij nog andere toffe ideeën? Laat het weten in de comments!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.