Blogs

Kleine en leuke spellen, perfect voor met z'n tweeën

Wanneer ik samen op reis ga, zorg ik er altijd voor dat we een aantal compacte spellen meenemen. Deze spellen moeten klein zijn, zodat ze niet te veel ruimte innemen in onze backpack, en natuurlijk ook leuk, zodat we er niet snel op uitgekeken raken. Hier vind je een selectie van die geweldige spellen die perfect zijn voor onderweg.

Lees meer »

Toffe traveldeals in de voorjaarsvakantie 2024

Geweldig dat je op zoek bent naar toffe en betaalbare deals voor de voorjaarsvakantie! Op deze pagina heb ik een selectie van fantastische en betaalbare bestemmingen voor je samengesteld. Laat je inspireren en ontdek waar jij jouw volgende vakantieavontuur wilt beleven tijdens de voorjaarsvakantie!

Lees meer »

Toffe Travel TUI.nl Deals 2024

Vorig jaar ben ik naar Mexico gereisd, en ik koos voor TUI.nl. Het was een uitstekende ervaring en in dit artikel deel ik graag waarom, en wat TUI.nl nog meer te bieden heeft! Voor mij is TUI een van mijn favoriete reisorganisaties.

Lees meer »

Toffe Travel Tuesday deals 2024!

Eerst hebben we Black Friday, dan Cyber Monday, maar de meest belangrijke dag in de reiswereld is toch wel Travel Tuesday. Op deze dag vind je de beste kortingen op reizen en belevenissen. Hier zijn enkele geweldige deals die je niet wilt missen!

Lees meer »

Toffe Black Friday Deals 2023

Laat je betoveren door de ongelooflijke Black Friday-deals van 2023, die niet alleen je portemonnee sparen, maar ook de deur openen naar buitengewone reiservaringen! Ontdek hier de meest verleidelijke aanbiedingen die je reislust doen oplaaien.

Lees meer »

Op zoek naar cadeaus voor je reislustige vrienden en familie?

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een familielid, vriend of vriendin die dol is op reizen? Ontdek hier de ultieme (kerst)cadeaus om onder de kerstboom te leggen. Of misschien komt Sinterklaas langs en wil je wat leuke ideeën voor je vriend of vriendin die van backpacken houdt. Hier vind je die ideeën!

Lees meer »