Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

Toffe traveldeals in de voorjaarsvakantie 2024

Geweldig dat je op zoek bent naar toffe en betaalbare deals voor de voorjaarsvakantie! Op deze pagina heb ik een selectie van fantastische en betaalbare bestemmingen voor je samengesteld. Laat je inspireren en ontdek waar jij jouw volgende vakantieavontuur wilt beleven tijdens de voorjaarsvakantie!

Lees meer »

Toffe Travel TUI.nl Deals 2024

Vorig jaar ben ik naar Mexico gereisd, en ik koos voor TUI.nl. Het was een uitstekende ervaring en in dit artikel deel ik graag waarom, en wat TUI.nl nog meer te bieden heeft! Voor mij is TUI een van mijn favoriete reisorganisaties.

Lees meer »

Toffe Travel Tuesday deals 2023!

Eerst hebben we Black Friday, dan Cyber Monday, maar de meest belangrijke dag in de reiswereld is toch wel Travel Tuesday. Op deze dag vind je de beste kortingen op reizen en belevenissen. Hier zijn enkele geweldige deals die je niet wilt missen!

Lees meer »

Toffe Black Friday Deals 2023

Laat je betoveren door de ongelooflijke Black Friday-deals van 2023, die niet alleen je portemonnee sparen, maar ook de deur openen naar buitengewone reiservaringen! Ontdek hier de meest verleidelijke aanbiedingen die je reislust doen oplaaien.

Lees meer »

Theaterliefhebbers opgelet: AIDA Musical in Scheveningen is een must-see!

In mijn jeugd gingen mijn ouders regelmatig naar musicals. Bij terugkomst brachten ze vaak de bijbehorende CD's mee, zodat mijn zussen en ik konden genieten van de musicals die ze hadden bijgewoond. Een van die musicals was AIDA, waarvan we elk nummer uit ons hoofd kenden. Toen we ontdekten dat AIDA opnieuw werd opgevoerd in het AFAS Circustheater in Scheveningen, konden we onze opwinding nauwelijks bedwingen. We keken ernaar uit om deze musical opnieuw te beleven!

Lees meer »