Spelenderwijs genieten: Ontdek La Luck, hét spelletjesparadijs in Lille

Toen wij 2 nachten in Lille (Rijssel) verbleven, hadden we helaas geen geweldig weer; het regende veel. Na een hele dag in de regen te hebben gelopen, waren we toe aan een leuke binnen activiteit. Op advies van mijn zus kwamen we uit bij Restaurant La Luck. Ik kan je verzekeren, dit is echt een aanrader!

Het concept van La Luck

Als je deze kroeg binnen komt, krijg je een tafel toegewezen. Zodra je gaat zitten, komt de spelletjessommelier naar je toe. Hij vraagt waar je van houdt als het gaat om spelletjes. Na dit gesprek keert de sommelier terug met een spel, legt het uit en dan kan het spel beginnen. Als je genoeg hebt van een spel, roep je de sommelier weer bij je tafel en hij komt met een nieuw spel. Dit kun je zo vaak doen als je wilt. Naast het spelen van spellen kun je ook genieten van eten en drinken in het restaurant.

Vooraf reserveren bij het spelletjescafé

Dit restaurant is populair bij zowel de locals als toeristen, dus het is sterk aan te raden van tevoren te reserveren. Als je dat niet doet, loop je het risico dat er geen plek voor je is. Klik hier om te reserveren!

Wat voor soort spelletjes hebben ze bij La Luck?

In dit restaurant hebben ze een overvloed aan spellen, werkelijk van alles. De hele ruimte is gevuld met verschillende spellen. Omdat iemand anders de spellen voor je selecteert, is de kans groot dat je spellen gaat spelen die je nog niet kent. Dat maakt het extra leuk! Dus, of je nu houdt van geluk, tactiek, lange spellen, korte spellen, of spellen waar je actief bij moet zijn, er is voor iedereen iets te vinden!


Ben jij, net als wij, gek op spelletjes? Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet. Ze zijn compact en daardoor perfect om mee te nemen op reis.


Wat vonden wij van spelletjescafé La Luck?

Wij vonden deze ervaring geweldig, vooral omdat we van spelletjes houden. Terwijl we in het restaurant zaten, waren er ook veel groepen die de gekste spelletjes speelden. Het was een hilarisch spektakel om te zien. Het eten in het restaurant is van cafè-kwaliteit, prima, maar verwacht geen uitgebreid diner. Wij kozen voor een aantal kleine gerechten, en die waren heerlijk. Al met al, een fantastische ervaring. Dus als je de kans hebt, ga dit beleven.

Wil je weten wat er nog meer te beleven is in Lille?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.