Welkom bij IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE. Veel lees- en kijkplezier

Tibits: Zwitsers topadres voor vegetarische en vegan lekkernijen

Tijdens ons verblijf in Bern zochten we naar een betaalbaar vegetarisch restaurant en vonden via de Happy Cow-app de uitblinker: Tibits. Na het zien van de foto's en het lezen van enthousiaste recensies waren we meteen overtuigd. Die avond bezochten we één van de twee Tibits-restaurants in Bern.

Het concept van de Tibits-restaurants

Bij binnenkomst in het restaurant word je begroet door een uitgebreid buffet. Je schept op wat je lekker vindt, en ik kan je verzekeren: het maken van keuzes is niet gemakkelijk. Na het opscheppen ga je naar de kassa, waar ze je bord wegen en je betaalt per gewicht. Als één bord niet genoeg is, ga je gewoon nog een keer of verwen je jezelf met heerlijke desserts.


Wil je meer weten over de Happy Cow app?


Lekker eten bij Tibits in Bern

Wat vond ik van  het Tibits-restaurant in Bern?

Ik heb echt genoten van de culinaire ervaring, de sfeer en het unieke concept. Het idee is eigenlijk zo eenvoudig, maar het is geweldig dat je zelf kunt bepalen wat en hoeveel je opschept. Het restaurant heeft een strakke en gezellige uitstraling, en het personeel is vriendelijk. Met voldoende diversiteit en overvloedige keuzes is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden, zelfs als je niet vegetarisch bent.

Hoe zijn de prijzen bij Tibits?

In Zwitserland schrokken we natuurlijk van de prijzen, want alles is duur. Maar wanneer je bij Tibits gaat eten, is het eigenlijk relatief goedkoop. Dat betekent dat je in elk ander restaurant in Zwitserland zeker meer kwijt zou zijn voor een voedzame maaltijd als deze. Als voorbeeld: voor twee personen waren we ongeveer 40 euro kwijt. Dat bedrag omvatte een bord eten en een flesje water.


Wil je meer weten over de tibits-restaurants? Neem eens een kijkje op hun Instagram!


Waar kan ik Tibits-restaurants vinden?

In Zwitserland vind je 11 vestigingen van de Tibits-restaurants. In Bern zijn er 2 en in Zurich zijn er 3. Ook vind je vestigingen in Luzern, Basel, Lausanne, Winterthur en St. Gallen. In Duitsland vind je 1 vestiging, deze is in Darmstadt. Er was ook een Tibits in Londen. Maar deze is helaas gesloten tijdens de corona-pandemie. Mocht je een van deze steden bezoeken, dan is het zeker aan te raden eens bij een bordje te halen bij een van deze restaurants!


Wil je meer lezen over Zwitersland? 


Treinrondreis Zwitserland

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.